Rent-a-car-otopeni.ro iti arata pasii de urmat pentru inchirieri auto Bucuresti

Rent-a-car-otopeni.ro iti arata pasii de urmat pentru inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro iti arata pasii de urmat pentru inchirieri auto Bucuresti

Cu atât de multe companii de închirieri auto din Bucuresti acolo, sarcina de a decide care dintre ele este bună poate fi descurajantă și stresantă pentru un client care pana acum nu a mai colaborat cu astfel de societati. Companiile de închirieri auto oferă servicii, prețuri și vehicule diferite in functie de necesitatile si de bugetul fiecarui client cu care colaboreaza.

Firmele de inchirieri auto Bucuresti care ofera masini de inchiriat ieftine, de exemplu, sunt specializate în vehicule fiabile și cu preț redus, gama lor de vehicule are mașini mici și economice, care sunt perfecte pentru  oraș, mașini de turism care sunt bune pentru oraș și, de asemenea, pentru drum liber, masinile de tip vagoane pentru cele transportă câteva bagaje suplimentare, SUV pentru cei care au nevoie de spațiu și putere suplimentară și, de asemenea, persoane care se deplasează și microbuze pentru cei care călătoresc cu un grup mare de oameni atunci cand vin in excursie pentru cateva zile in tara. Rent-a-car-otopeni.ro prin serviciul de inchirieri auto Bucuresti  are cel mai prietenos personal și prețuri foarte competitive in functie de masina pe care o alegi consideram ca sunt una din cele mai ieftine agentii de inchirieri auto Bucuresti. In continuare iti prezentam cateva aspecte esentiale de care este necesar sa ti seama atunci cand vrei sa inchiriezi o masina si sa faci cea mai buna si mai fiabila alegere de pe piata. Sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi atunci cand alegi inchirieri auto Bucuresti de la rent-a-car-otopeni.ro urmezi atunci cand alegi inchirieri auto Bucuresti de la rent-a-car-otopeni.ro si cateva reguli pe care acestia ti le impun pentru a le respecta.

Iată cele 10 lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o companie de închirieri auto Bucuresti:

1) Comparați prețurile - Diferența dintre tarifele zilnice va varia în funcție de durata închirierii, ziua săptămânii și sezonul, de asemenea si in functie de clasa de masini pe care va urma sa o inchiriezi, tarifele difera foarte mult in functie de asta. Daca vrei sa obtii cel mai mic pret, varianta masinilor din gama mica ar fi ideala, acestea fiind foarte potrivite pentru o calatorie in oras, daca vii cu familia o masina din gama compact ar fi o optiune.

2) Nou este uneori egal cu scump - Companiile care oferă mașini de inchiriat noi, în general, percep o primă pentru aceasta. În funcție de nevoile dvs., un vehicul care nu este atât de nou va face aceeași treabă uneori la jumătate din preț.

3) Dimensiunea este importantă - Verificați dacă vehiculul pe care îl inchiriati va satisface nevoile dvs, daca aveti un spatiu suficient pentru pasageri si pentru bagaje astfel incat sa va simtiti in deplin confort pe toata perioada calatoriei. Nu e bine dacă nu-ți poți pune toate bagajele sau daca pasagerii stau inghesuiti. Ai nenumarate posibilitati de a alege masina in acest sens, vei putea sa soliciti celor de la Rent-a-car-otopeni.ro si un portbagaj auto suplimentar daca ai foarte multe bagaje, pe acesta il vei putea atasa deasupra masinii.

4) Asigurarea full casco este întotdeauna o idee bună - Majoritatea companiilor includ asigurări standard la tarifele lor obișnuite, cu un exces care va varia de la 2 euro pe zi si pana la 20 de euro pe zi in functie de clasa si de tipul masinii pe care il vei alege sa il inchiriezi. Cu avceasta asigurare te vei simtii linistit si confortabil pe toata durata calatoriei fara sa iti faci griji.

5) Cât de departe mergi? - Unele companii oferă două tarife diferite la angajare, una cu km nelimitați, ceea ce înseamnă că puteți călători liber fără a vă face griji in orice zona doriti si oricat de mult cu privire la costul suplimentar și cealaltă opțiune pe care va trebui să o plătiți pentru km, daca vii in tara pentru cateva zile cea de a doua optiune nu este una buna mai ales daca trebuie sa te deplasezi destul de mult. În mod normal, atunci când plătiți pentru km suplimentari, tarifele zilnice vor fi mult mai ieftine decât opțiunea nelimitată, in schimb la sfarsit vei vedea ca este mai costisitor.

6) Șoferi suplimentari - Unele companii de închirieri auto pot sau nu să perceapă taxe suplimentare pentru șoferii adiionali, de aceea ar fi bine sa stabilesti inca de la inceput daca merita sau nu sa alegi si un al doilea sofer.

7) Umplerea rezervorului - În mod normal, companiile de închirieri auto vă vor oferi vehiculul cu un rezervor plin de carburant și vă așteptați să returnați vehiculul cu rezervorul plin. În cazul în care nu îl aduceți complet, unele companii de închirieri auto vă pot percepe o taxă de administrare și, de asemenea, pentru prețul combustibilului, de aceea inainte de a returna masina companiei de inchirieri auto Bucuresti este necesar sa va asigurati ca rezervorul este la fel ca in momentul predarii.

8) Accesorii suplimentare- Majoritatea companiilor de închirieri auto oferă contra cost, unități gsp, scaune pentru copii,  rafturi pentru acoperiș, lanțuri de zăpadă, daca in schimb alegi ofertele celor de la Rent-a-car-otopeni.ro vei avea gratuite aceste accesorii, nu va mai trebuii sa platesti nimic in plus pentru ele, in schimb la rezervare va trebuii sa le soliciti.

9) Asistență rutieră - Unele companii oferă asistență rutieră non stop, este indicat sa alegi o astfel de societate deoarece pe timpul inchirierii poti sa intampini diverse probleme cu masina. În mod normal, nu există nicio taxă suplimentară pentru apel în caz de defecțiuni mecanice. În situații precum bateria descărcată sau anvelopele extrem de uzate, vi se aplică o mică taxă.

10) Fumatul nu este permis - Majoritatea companiilor de închirieri auto Bucuresti cum este si rent-a-car-otopeni.ro nu permit fumatul în mașină. Companiile de închirieri auto vă vor percepe o taxă de curățenie în cazul în care faceți acest lucru sau va vor retine garantia daca veti aduce masina cu banchetele arse, de aceea este indicat sa nu fumati in masina pe care o veti inchiria.

Pentru a încheia articolul, asigurați-vă că verificați întotdeauna contractul de închiriere și dacă există ceva despre care nu sunteți sigur, mai bine solicitați companiei de închirieri auto să vă explice, daca nu sunteti atent va puteti trezii ca vi se percep taxe suplimentare la final sau ca aveti surprize neplacute de aceea intotdeauna este bine sa cititi contractul cat se poate de bine inainte de inchirierea unei masini. Daca nu stiti de unde sa inchiriati o masina in Bucuresti veti gasi oferte de cea mai buna calitate pe rent-a-car-otopeni.ro cu masini noi si bine echipate gata oricand sa raspunda si celor mai mari exigente din partea clientilor.