Tendințe de nuntă pentru anul 2023

Oricine se îndreaptă spre altar este probabil să vrea ca nunta lor să fie magică și elegantă. Și asta face important să fii la curent cu cele mai recente tendințe de nuntă pentru 2023.

Majoritatea mireselor încep să-și planifice nunta la câteva ore după logodnă. Aceasta înseamnă alegerea schemelor de culori, decorațiunilor, alimentelor, sortarea listei de invitați și, bineînțeles, petrecerea timpului pentru a afla cu ce stil ar trebui să meargă pentru rochia de mireasă. Pentru a vă ajuta să vă puneți în direcția corectă pentru nunta viitoare, iată câteva dintre tendințele pentru 2023.

Voalurile ar trebui să fie foarte mari și responsabile, sau nu ar trebui să fie deloc acolo. Gândește-te lung, gândește-te fluid, gândește-te la Kim Kardashian West, Priyanka Chopra sau chiar la voalul lui Hailey Bieber. O mireasă în 2023 poate opta și pentru un aspect mai modern, renunțând la voal și alegând perle, strasuri sau alte emailuri colorate.

În timp ce grija pentru mediu ar trebui să fie mai mult un stil de viață decât o tendință, ea câștigă din ce în ce mai multă atenție în aceste zile. Mai multe cupluri depun eforturi pentru a-și reduce amprenta de carbon cu nunțile lor și pentru a alege opțiuni mai sustenabile. Aceasta include utilizarea aranjamentelor florale reciclabile sau lucrul cu vânzători care sunt conștienți de mediu și care acordă prioritate durabilității.

Nunta nu este doar pentru mireasă. De fapt, mulți miri sunt interesați să aibă un spațiu dedicat pentru ei, cel mai bun om, și insoțitorii să se pregătească pentru ziua cea mare. Mirii vor petrece mai mult timp alegându-și smochiul și chiar vor alege să-l creeze pe măsură.

Inclusivitatea la nunți este crucială. A avea un meniu care este potrivit pentru vegetarieni, vegani și cei cu alergii este o necesitate. Chiar și să ai mixologi care pot face băuturi fără alcool poate fi ideal pentru oaspeții tăi.

În loc să ai 20 de mese răspândite și să ocupe locuri mari, poți avea câteva mese lungi de banchet. Toată lumea va fi adunată în jurul acestor mese care sunt perfect decorate cu tăvălugări de masă, pahare și veselă uimitoare.

Asigurați-vă că nunțile din 2023 pe care fie plănuiți, fie plănuiți să le organizați, includ unele dintre aceste tendințe, astfel încât să iasă în evidență.