Cum ar trebui sa-ti alegi restaurantul pentru nunta?

restaurant-nunta restaurant-nunta

Un restaurant este cea mai practica alegere pentru o petrecerea de nunta. Atmosfera este mai intima. De asemenea, este foarte eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece include tot ce aveti nevoie pentru receptie, cum ar fi mobilierul, mancarea, decoratiunile si, in unele cazuri, chiar si divertismentul.

Am adunat cateva criterii dupa care ar trebui sa va orientati, atunci cand alegeti restaurantul pentru nunta. 

1. Oaspetii nu ar trebui sa-si piarda timpul in cautarea unui loc de parcare

In primul rand, aveti intotdeauna in vedere ca, desi este ziua voastra speciala, este necesar ca oaspetii vostri sa fie confortabili si trebuie sa aveti grija de ei, ca sa poata sarbatori cu voi. Verificati daca locul este convenabil pentru transport, adica disponibilitatea mijloacelor de transport in comun, distanta fata de metrou etc. 

2. Aveti nevoie de spatiul suplimentar

Restaurantul nu se potriveste nevoilor voastre daca ofera numai locuri pentru oaspetii vostri. Este nevoie de mult mai mult spatiu, de ex. pentru ringul de dans, o trupa sau zona pentru ceremonie. Asigurati-va ca spatiul este disponibil si suficient de mare.

Cele mai multe restaurante au si un garderoba. Cele mai sofisticate ofera chiar si un dressing pentru mireasa si mire.

3. Meniurile bune fac si o buna receptie

Oamenii acorda o atentie deosebita meniului pentru nunta, alaturi de muzica si mireasa. Alegeti un restaurant care ofera o mare varietate de optiuni, deoarece preferintele voastre s-ar putea sa nu se potriveasca cu ale oaspetilor. Unele restaurante ofera un meniu stabilit, in timp ce altele ofera oaspetilor vostri o sansa de a alege ceea ce doresc. O multime de restaurante vor colabora cu cuplurile pentru a crea un meniu cat mai personalizat. In plus, puteti solicita, o sesiune de degustare inainte de nunta.

4. Nu uita de muzica

Sa fie muzica - muzica linistita de fundal in timpul cinei sau mai plina de viata pentru a dansa cat mai mult pe ringul de dans. Depinde de tine sa alegi intre o trupa live si un DJ. Doar verificati daca exista suficient spatiu pentru ei si ca sursa de alimentare va functiona. 

5. Personalizarea spatiului

Fiecare restaurant are propriul aspect specific si care poate economisi bani si timpul petrecut pentru decoratiuni. Doar fiti atenti ca stilul si aspectul locului se potrivesc cu simtul si tema de ansamblu pentru nunta voastra. Totusi, indiferent cat de mult iti place spatiul, fiecare mireasa trebuie sa-i acorde o atentie suplimentara. Intrebati proprietarul restaurantului daca puteti aduce decoratiuni suplimentare. 

Acestea sunt o parte din criteriile de care ar trebui sa tineti cont, atunci cand alegeti un restaurant nunta Bucuresti.