Sfaturi simple pentru a transforma clienții în super fani

Ai nevoie de fani entuziaști pentru a-ți crește veniturile. Fanii ravi sunt clienții care te vizitează din când în când. Superfans este, de asemenea, un termen folosit pentru astfel de clienți obișnuiți.

Superfanii nu cumpără doar produse de la marca dvs. de piață, ci le recomandă și altora să cumpere cu dvs. În cele din urmă, devin o sursă de recomandări și vânzări repetate.

Cu toate acestea, există multe modalități dovedite prin care poți atrage fani uriași. Iată patru sfaturi simple, dar eficiente, care vă vor ajuta să vă transformați clienții în super fani.

  1. Furnizați pungi de hârtie gratuite

Adăugați valoare clienților dvs. pentru a-i face să își dea seama de importanța lor. Oferirea de pungi de hârtie gratuite clienților este una dintre modalitățile simple de a face acest lucru.

Puteți eticheta „gratuit” în afara sacului, astfel încât clienții să-și dea seama de importanța lor. De asemenea, puteți adăuga lucruri suplimentare cu punga de hârtie gratuită. Acest lucru nu vă va afecta afacerea, dar cu siguranță va transforma clienții în super fani.

Graham Macgregor este un scriitor de afaceri. Își împărtășește experiența cu un astfel de truc pentru a crea fani de la un chinezesc la pachet. El spune că a vizitat odată un restaurant chinezesc la pachet. A primit gratuit o pungă și o chiflă cu masa. I-a plăcut foarte mult chestia. Obișnuia să viziteze de 2-3 ori pe săptămână. La scurt timp, proprietarul a vândut restaurantul.

Noul proprietar a oferit clientului ceea ce avea nevoie. Nu au fost furnizate pungi de hârtie gratuite. Gregor a fost dezamăgit și a încetat să mai viziteze mâncarea chinezească la pachet.

Există mulți clienți precum Gregor care își simt importanța la cumpărături. Nu ratați clienți precum Gregor și transformați-i în super fanii tăi.

2. Oferiți felicitări de mulțumire scrise de mână

Oferiți clienților dumneavoastră o primire călduroasă și felicitări de mulțumire scrise de mână. Acest lucru creează următoarele efecte de încălzire asupra clienților dvs.:

  • Clienții tăi se vor simți apreciați.
  • Mesajele scrise de mână vor atrage emoțiile clienților dvs.
  • Se creează astfel o legătură puternică între cumpărători și vânzători.
  • Clienții vor menționa afacerea și marca dvs. celor dragi.

3. Trimiteți săptămânal e-mailuri de mulțumire

Îți poți transforma clienții în super fani trimițându-le pur și simplu un e-mail prin care le mulțumești pentru cumpărături cu tine.

Mulțumirea clienților tăi îi va face să te viziteze din nou. E-mailul de mulțumire ar trebui să fie scurt. Ar trebui să fie încurajator și atractiv.

Puteți trimite e-mailuri de mulțumire săptămânal sau lunar. De asemenea, va acționa ca un memento pentru clienți.

Promoțiile și voucherele joacă un rol esențial în atragerea atenției clienților tăi. Oferirea de promoții săptămânale, lunare sau trimestriale va transforma cu siguranță clienții dvs. în super fani.

Ar trebui să simplificați promoțiile. Clienților nu le plac complexitățile în marketing. Prin urmare, puteți alege opțiuni mai bune și mai simple.

Vă puteți notifica clienții prin e-mailuri și mesaje text despre noile promoții. Pe lângă promoții și vouchere, puteți trimite și e-mailuri gratuite pentru abonament.

Rezumând

Clienții tăi ar trebui apreciați cu orice preț. Prioritând nevoile și cerințele clienților dvs., îi faceți să vă revizuiască magazinul. Nimic nu durează mai mult decât un client fidel fericit.

Loialitatea clienților constă în lucruri simple, cum ar fi genți gratuite, scrisori de mulțumire și de bun venit și promoții și vouchere constante. Profită la maximum de ea și vezi cum clienții tăi se transformă în superfanii tăi.