Sfaturi pentru Social Networking

Sfaturi pentru Social Networking Sfaturi pentru Social Networking

Astăzi, lumea și-a răspândit rădăcina în ceea ce privește densitatea populației și angajamentele sociale care urmează. În fiecare zi există o invitație la o ieșire de noapte, o petrecere de legătură de birou sau o sărbătoare de nuntă. Acestea sunt, de asemenea, hotspoturi pentru realizarea conexiunilor. Aceste conexiuni se pot dovedi foarte utile pe termen lung, mai ales dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau a unui antreprenor pentru a vă întreprinde viitorul proiect cu cea mai mare sinceritate.

maginați-vă dacă nu trebuie să cădeați în fleacătul de a privi reclamele din ziare pentru a îndeplini ambele aceste sarcini, iar persoana dvs. în cauză este la îndemână sub forma unui număr de contact? Ar putea părea de nerealizat, mai ales dacă ești un introvertit.

Totuși, nici tu nu poți nega faptul că rețelele sociale au devenit cruciale pentru a prospera în această lume. iată trei sfaturi care vă pot ajuta să creați legături sociale puternice și cunoștințe cu o mulțime mare.

PREGĂTIȚI CONVERSAȚIA CU O ÎNTREBARE

Te confrunți cu o întâlnire incomodă și nu știi de unde să începi? Începeți prin a pune o întrebare celeilalte persoane. ar putea fi de la întrebări despre cum le-a trecut ziua, sau ce interese dețin sau ceva la fel de evident ca ceea ce fac acolo (Evident, sunt acolo la fel ca și voi)? Șansele sunt că veți stimula cealaltă persoană într-o lungă diatribă despre ei înșiși și este posibil să trebuiască doar să adăugați un hmm și un semn din cap în spații. Unii oameni adoră să vorbească despre ei înșiși.

Dacă sunteți incomod social, nu trebuie să o impresionați pe cealaltă persoană. Formați-vă limbajul corpului pentru a radia încredere. De asemenea, studiază în mod critic poziția celeilalte persoane, deoarece ți-ar oferi indicii clare despre ceea ce gândește cealaltă persoană. Dacă el sau ea își ține mâinile înapoi, sunt șanse ca și ei să fie anxioși. Te-ai găsit doppelganger! La fel, brațele încrucișate semnalează și dezinteres.

Ați putea părea încrezător prin menținerea contactului vizual și cu un zâmbet agreabil. Puteți încerca, de asemenea, să imitați limbajul corpului celeilalte persoane, ceea ce ar putea transmite că aveți încredere în cealaltă persoană și o admirați. Un truc sigur pentru a face pe cealaltă persoană ca tine să revină!

Pe cât de crucial este să porniți o conversație cu o notă pozitivă, este la fel de important să o încheiați și în acest fel. De îndată ce simți că conversația ta intră într-o tăcere stranie, știi că este momentul potrivit să te deconectezi. Scuză-te și pleacă.

Nu vrei ca cunoștința ta să se săture de lungi monologuri. Încercarea dvs. nu trebuie să dureze pentru totdeauna. Două până la cinci minute de conversație pe o notă înaltă pot face cu ușurință o impresie de lungă durată.