Sfaturi utile pentru a valorifica social media pentru afacerea ta

Sfaturi utile pentru a valorifica social media pentru afacerea ta Sfaturi utile pentru a valorifica social media pentru afacerea ta

În secolul 21, numărul utilizatorilor de social media a depășit cu mult numarul de un miliard.

După cum se arată într-un raport, aproximativ 3,5 miliarde de persoane erau active pe platformele sociale în 2020 și 54% dintre aceștia erau cumpărători online. Având la dispoziție un public atât de mare de cumpărători, astfel de platforme sunt piața ideală a fiecărui vânzător.

Dar vânzarea de lucruri pe rețelele sociale devine adesea dificilă. Pentru a o face mare, trebuie adesea să stapanesti arta marketingului și a strategiei. 

Consultați aceste 5 sfaturi împărtășite de experți prin care vă puteți atinge obiectivele de vânzări fără prea multe lupte.

Evidențierea în lumea afacerilor de astăzi este dificilă. Pentru a-ți fascina publicul, trebuie să-ți construiești încrederea în tine. Partajarea de conținut precum calificarea dvs. sau videoclipuri creative referitoare la nișa dvs. pe rețelele de socializare vă poate ajuta să vă demonstrați expertiza. D igital expert in marketing, Prendi, spune ca este critica pentru a prezenta dvs. de nișă , astfel încât oamenii obține o imagine clară a exact  ceea ce faci. 

Adesea, cumpărătorii doresc să vadă cine se află în spatele proiectului de la care cumpără. Să presupunem că vrem să cumpărăm produse cosmetice Fenty. Linia este condusă de ultra-populara vedetă pop Rihanna, iar oamenii care o cunosc vor fi neclintiți pe linia ei.

Întărind punctul,  Prendi spune că oamenii verifică adesea esența principală a mărcii prin apelul fondatorului. Deci, este necesar să vă înarmați conturile sociale cu imagini profesionale și atractive. Doar când începi să apari ca o celebritate poți deveni unul.

Noile căi de socializare apar în fiecare zi și este esențial să alegeți platforma potrivită unde oamenii bâzâie. Pentru a-ți da seama, va trebui să te gândești la locul în care nișa ta poate fi exprimată mai bine. De exemplu, dacă doriți să postați videoclipuri de animație creative pentru a atrage clienții VFX, YouTube, Instagram și Facebook ar putea fi platformele potrivite. Prendi spune că concentrarea pe domenii în care clienții diferiți se angajează este un truc pentru a-i conecta la nișa dvs. Așadar, alegeți cu înțelepciune pentru a vă promova marca.

Întrebați-vă, este conținutul meu vizual cu adevărat creativ ? Este posibil să fi văzut videoclipuri promoționale care nu te-au împiedicat să faci cumpărături. Indiferent de cât de ușor ar fi putut părea să vină cu astfel de videoclipuri, cu siguranță nu este o bucată de tort. Pentru a atrage clienții, încercați videoclipuri creative cu produsul dvs. în acțiune. S-ar putea să facă minuni!

Nu trebuie să vorbiți în mod privat cu clienții pentru a-i menține implicați. Fii doar cât poți de activ pe diferitele tale manere sociale. Prendi arată cât de important este să arăți în mod regulat clienților tăi că ești deschis pentru discuții. Puteți crea sondaje, povești atrăgătoare sau orice altceva care îi va face pe oameni să comenteze. 

Lumea digitală se extinde zi de zi și, dacă o folosim corect, putem fi pe drumul către un mare viitor. S-ar putea să nu fie ușor să atrageți clienți, dar îi puteți conecta cu ușurință pentru a vă dezvolta afacerea cu consecvență și răbdare.