Motive pentru care ar trebui sa utilizati google pentru afacerea dvs

Motive pentru care ar trebui sa utilizati google pentru afacerea dvs Motive pentru care ar trebui sa utilizati google pentru afacerea dvs

Este incredibil să vezi internetul adaptându-se la noile progrese în tehnologie. Chiar și Google a introdus, de asemenea, multe produse noi în gama sa în ultimul an. Unul dintre produsele sale și care nu este de obicei utilizat de proprietarii de companii este Currents, cunoscut anterior ca Google+.

Google a început o discuție între utilizatorii de internet, în special cei care sunt de partea companiei. Profesioniștii în SEO făceau cel mai notabil lucru, deoarece îl vedeau ca pe un potențial pentru Authorship și AuthorRank. Pasionații de web văd, de asemenea, Google+ ca un strat social pentru numeroasele produse Google. Atât companiile, cât și utilizatorii obișnuiți de internet se gândesc singuri dacă Google este o lovitură demnă.

DE CE AR TREBUI SĂ UTILIZAȚI GOOGLE?

La fel ca orice altceva, aveți nevoie de un motiv pentru care ar trebui să utilizați Google. Răspunsul simplu este că a fi pe această platformă vă va oferi o mai mare încredere între utilizatori și, în special, Google. În afară de asta, iată câteva motive pentru care este o necesitate pentru proprietarii de afaceri.

AuthorRank Google permite utilizatorilor posibilitatea de a face link către conținutul dvs. scris din cadrul site-ului. Acest proces va informa Google despre dvs., ceea ce ați publicat online și va crea o legătură între dvs. și activitățile dvs. Dacă faci totul corect, atunci este o garanție că rezultatele tale vor ieși în evidență printre concurenții tăi.

Persoanele care utilizează produsele Google sunt de neimaginat. Având în vedere acest lucru, Google oferă oportunități mai bune în care conținutul și fișierele pot fi ușor partajate cu familia și prietenii. Dacă nu sunteți încă pe Google, atunci cel mai bine ar fi să vă înscrieți cât mai curând posibil. Cu toată integrarea produselor lor, va deveni în cel mai scurt timp una dintre cele mai bune platforme de rețele sociale de afaceri.

GOOGLE LOCAL

Această funcție permite Google să direcționeze traficul de pe Google Maps către comunitatea Google. Acesta îi va ajuta pe oameni să obțină o hartă sau o direcție bună spre locul acelei afaceri. De asemenea, puteți găzdui evenimente pe o pagină locală Google și puteți primi recomandări de la prieteni din zona dvs.

Aceasta este o modalitate excelentă pentru companii de a ajunge la potențialii clienți din localitatea lor. Puteți face acest lucru înainte de a vă extinde afacerea și de a o face mare.

INSTRUMENTE SEO GOOGLE

În afară de furnizarea de informații adecvate căutătorilor despre o companie, Google SEO Tools are capacitatea de a oferi un SEO bun. În ciuda existenței sale de ani de zile, majoritatea afacerilor de start-up (și chiar a celor de lungă durată) sunt relativ noi. Cu toate acestea, mai au multe de învățat despre întregul său potențial.

Avantajele SEO pe care le poate oferi instrumentele Google SEO sunt că nu poate ajuta site-ul dvs. să se claseze în rezultatele căutării. Dacă îl optimizați în mod corect, site-ul dvs. va apărea în rezultate atât pentru cuvintele cheie de marcă, cât și pentru cele fără marcă. Și având în vedere că Google este prima platformă de motoare de căutare. Ar fi o afacere uriașă dacă aterizați pe prima pagină a rezultatelor.

GOOGLE ȘI LUMEA ONLINE

În calitate de proprietar de afacere, trebuie să știți cum să interacționați cu publicul într-un mod eficient. Dacă este utilizat corect, Google va conduce mai mulți oameni la afacerea dvs. La fel cum Facebook și Twitter vă pot ajuta să vă lărgiți domeniul de aplicare și să atingeți un potențial mai mare de țintă, Google vă poate permite să vă extindeți acoperirea. Dar diferența mare este spre deosebire de social media, Google își propune să ajute antreprenorii să își dezvolte afacerea. Google face acest lucru prin crearea continuă de instrumente care îi vor ajuta pe proprietarii de companii să răspândească vestea despre produsele și serviciile pe care le au de oferit.

Acum, că cunoașteți aceste avantaje și beneficii pe care le are Google, este timpul să extindeți și să utilizați pe deplin potențialul tuturor produselor sale. 

Cu toate acestea, nu este de mirare de ce Google este un nume atât de mare în World Wide Web.

 HANGOUTS

Instrumentele gratuite oferite de web reprezintă un lux pentru multe companii online. Persoanelor care sunt pe Google le va plăcea caracteristica Hangouts . Asta pentru că oferă o facilitate gratuită de apel video. Puteți primi un apel cu alte 9 persoane, altele decât dvs.

În timpul acestei colaborări, puteți partaja ecranul computerului, pentru a explica mai bine serviciile dvs. Acest lucru este ideal pentru partenerii de afaceri sau asociații care locuiesc în diferite părți ale lumii. Puteți discuta și rezolva probleme de afaceri de peste mări.