6 SFATURI pentru revigorarea relatiei

6 SFATURI pentru revigorarea relatiei 6 SFATURI pentru revigorarea relatiei

 Iti amintesti cu foarte multa placere ca in prima parte a relatiei erati indragostiti pana peste cap, iar sexul atingea cele mai inalte culmi, dar acum totul este redus la cateva saruturi automate si, foarte rar, la o partida de sex lipsita total de pasiune. Vinovata pentru aceasta situatie nu este ea, nu este nici el, ci…trecerea timpului. Sentimentele poate mai exista intre voi, dar ele sunt umbrite de rutina zilnica ce diminueaza orice fel de sclipire a pasiunii.  

Din fericire, lucrurile nu sunt total scapate de sub control. Cu putina ambitie si cateva sfaturi de la fb69.net, totul poate fi ca la inceput…sau macar aproape.

6 SFATURI pentru revigorarea relatiei SEXUALE

1. Foarte multa rabdare in atingerea extazului

Nu grabi lucrurile atunci cand sunteti in pat. Lasa totul sa decurga in mod natural si lasa placerea sa intervina gradual pana la cele mai inalte culmi. Schimba-ti obiectivul din a atinge placerea suprema in a atinge placerea alaturi de ea. Astfel, vei ajunge si acolo unde iti propuneai inainte, dar senzatiile vor fi mult mai intense, iar ca bonus, relatia se va consolida, iar flacara pasiunii va fi reaprinsa.

2. Comunicarea este totul

Asa cum este nevoie de comunicare in orice activitate de cuplu, acest domeniu nu face exceptie. Comunicati-va unul altuia fanteziile, ceea ce va face placere si, mai ales, ceea ce nu va excita. Rusinea nu are ce cauta aici. Discutiile trebuie sa fie cat se poate de libere si sa aiba ca rezultat partide de sex incredibile care sa va aduca mai aproape. Invatati-va unul pe celalalt sa va daruiti placere.

3. Mai tii minte cum a fost la inceput?

Amintiti-va cum v-ati cunoscut, cum a fost cand v-ati sarutat pentru prima oara, cum a  fost prima partida de sex, ce ati discutat. Incercati sa reconstituiti toate aceste lucruri pentru ca ele au fost cele care v-au adus impreuna, iar acum ele sunt cele care va pot salva relatia. Mergeti mai departe si incercati sa va intalniti intr-un bar, sa va purtati ca doi necunoscuti si sa faceti sa apara si flirtul acela necesar oricarui inceput de relatie. Toate aceste lucruri va vor retrezi vechile pasiuni si, cu siguranta ca va vor ajuta.

4. Faceti din sex o activitate foarte complexa

Incercati absolut tot ce v-ati dorit sa incercati vreodata si nu ati avut ocazia. Pozitii noi de sex, jucarii sexuale, locuri noi, adrenalina, sex la telefon, daca exista suficienta incredere, apelati la o alta persoana pentru lucruri cu totul noi. Pe site-urile de matrimoniale puteti gasi fete din Bucuresti, Sibiu, Constanta si orice alta zona din tara. 

5. Dovedeste implicarea emotionala

Tine ochii deschisi atunci cand va sarutati, cand ajungeti la orgasm, cand aveti o discutie romantica. Vorbiti despre cele mai ascunse secrete, iar acest lucru va dovedi ca amandoi sunteti dispusi sa revigorati aceasta relatie si sa va “deschideti” total in fata partenerului.

6. Un look nou si multa adrenalina

Transforma-te in alta persoana din punct de vedere al aspectului. Incearca ceva cu parul tau ce nu ai mai incercat pana acum. Ia-ti partenerul de mana si mergeti intr-un loc cu totul nou si necunoscut. O scurta vacanta in mijlocul saptamanii, cu totul neplanuita. Lasa toate grijile si discutiile acasa si concentreaza-ti intreaga atentie doar asupra partenerului pentru a-l redescoperi. Da-ti tot interesul pentru ca relatia voastra sa fie una cu totul noua!