Top sfaturi fiscale pentru familii

Top sfaturi fiscale pentru familii Top sfaturi fiscale pentru familii

A fi un părinte înșelător din punct de vedere financiar este extrem de important atunci când trebuie să gestionezi finanțele gospodăriei și să supraveghezi bugetul familiei. Deși ar putea fi ușor să trecem cu vederea veniturile primesc timpul de returnare a impozitelor - în loc să le adune și să zdrobească numerele, Allan Mason, expert contabil și autor de bani, spune că declarațiile fiscale sunt oportunitățile pentru familii de a face un impuls financiar. Iată câteva dintre primele zece sfaturi ale sale pentru a maximiza cu adevărat rambursarea.

UITĂ-TE CU ADEVĂRAT LA COSTURILE TALE MEDICALE

Pentru toate taxele medicale din buzunar peste 2000 USD, aveți dreptul la până la 20% din exces. Și atunci când familia este mare, acest lucru nu este atât de greu de realizat, mai ales dacă ați păstrat în siguranță toate acele chitanțe de chimist. .

FII INTELIGENT CU ASISTENȚA MEDICALĂ

Dacă venitul dvs. și al soțului / soției dvs. depășește costul pragului, veți primi o taxă suplimentară pentru Medicare. Dacă credeți că depășiți limita, mergeți la asigurarea de sănătate privată.

CERERE DE REDUCERI ALE SOȚULUI

Nu vă lăsați păcăliți niciodată gândind că este prea greu, nu vă veți deranja să încercați să solicitați rabaturi soțului. Merită timpul suplimentar pentru a face cercetări aprofundate dacă aveți dreptul la cerere. Citiți referința biroului de impozitare la impozite pentru familii pentru informații mai detaliate cu privire la acest subiect și la alte subiecte legate de impozitarea familiei.

FII PRICEPUT PENTRU CHIRIE

Dacă aveți o proprietate de închiriat, nu uitați că, în multe cazuri, poate fi solicitată devalorizarea clădirii. Acesta este adesea ratat. Puteți chiar plăti dobânda în avans pentru investițiile dvs. imobiliare pentru a solicita deducerea acum. Același lucru este valabil și pentru reparații.

FIȚI INTELIGENT CU PRIVIRE LA MODUL ÎN CARE SUNT DEȚINUTE INVESTIȚIILE

Maximizați utilizarea baremurilor de impozitare pentru a vă asigura că venitul este câștigat de membrul familiei cu venitul minim și că toate pierderile revin membrilor familiei cu venitul maxim. Chiar mai bine ar fi să folosiți încrederea familiei, astfel încât să existe o împărțire a veniturilor și o protecție reală a activelor.

NU UITAȚI SĂ SOLICITAȚI CHELTUIELI CU MAȘINA

Dacă vă folosiți mașina pentru serviciu, mențineți un jurnal și, de asemenea, țineți evidența tuturor cheltuielilor pentru fiecare an. Acest lucru vă va oferi opțiunea de a alege cea mai bună metodă de revendicare a cheltuielilor de conducere a vehiculului dvs., în loc de cea mai simplă metodă.

TINE MINTE

Căutați un sfat profesional bun. Dacă plătiți o mulțime de impozite, obțineți ajutorul necesar. Contabilii sunt oamenii care fac acest lucru în fiecare zi, în timp ce în cazul dumneavoastră, este doar o dată pe an exercițiu și, probabil, în fiecare an lucrurile se schimbă.