Sfaturi pentru ati face casa cat mai ecologica

Economisi apă

Economisirea apei în casă nu este doar un pas ușor pentru a vă face casa mai ecologică, ci vă poate economisi și bani. Câteva modalități bune de a economisi apă includ remedierea scurgerilor cât mai curând posibil, dușuri scurte sau închiderea robinetelor în timp ce vă spălați dinții

Reduce

Reducerea cantității pe care o consumați este un pas simplu atunci când încercați să faceți verde. Adevărul este că majoritatea dintre noi consumăm mai mult decât ar trebui, așa că cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi este că, înainte de a lua ceva de pe raft în timp ce faceți cumpărături, asigurați-vă că aveți nevoie de el și că nu se va pierde!

Crește-ți propriul

Nu trebuie să fii cu degetele verzi pentru a putea folosi acest sfat extraordinar. Cultivarea propriei alimente nu este doar un hack excelent de economisire a banilor, ci este atât de la îndemână pentru a putea avea fructe și legume proaspete ori de câte ori aveți nevoie. O altă idee bună este să crești o mică grădină de ierburi.

Folosiți becuri cu economie de energie

Ocazional, acesta ar putea fi puțin mai scump, dar pe termen lung vă va economisi mult. Trecerea becului dvs. actual la becuri cu economie de energie reduce emisiile de carbon - ceea ce înseamnă că se emite mai puțină energie. Aceste becuri durează mult mai mult și sunt disponibile cu diferite culori și luminozitate.

Opriți = economisiți energie

Trăim într-o epocă intensă, plină de tehnologie, care are multe avantaje, dar, desigur, există și multe dezavantaje! Unul dintre ei este acela că, cu atât de multe dispozitive și gadget-uri folosite în gospodărie, au nevoie de energie pentru a fi reîncărcate. Dar asta nu este tot, de fiecare dată când folosim un dispozitiv electronic folosim energie. Acum, înțelegem că tehnologia și dispozitivele electronice sunt cruciale pentru unii în fiecare zi, dar dacă puteți, opriți din când în când. Nu numai că este benefic pentru dvs., ci și pentru mediu.