Ce produse sa cumperi pentru a duce o viata cat mai ecologica

 

În zilele noastre, poate fi oarecum provocator să trăiești un stil de viață ecologic. Nu este ușor să eviți plasticul și altele asemănătoare, văzând că majoritatea articolelor din orice magazin sunt înfășurate sau făcute din el. Cu toate acestea, există modalități prin care puteți depune un efort mic și pentru a oferi casei dvs. un mic impuls durabil. Aceste produse sunt excelente de cumpărat dacă doriți să vă reduceți amprenta de mediu. Desigur, nu este nevoie să depășești posibilitățile și capacitățile tale. Fă ce poți - orice este mai bun decât nimic, la urma urmei. Fiecare mic contează! Deci, dacă sunteți cineva care caută câteva articole care să vă ajute să trăiți o viață mai verde, consultați această listă.

Huggers pentru alimente reutilizabile

Aceste huse din silicon pentru alimente sunt făcute pentru a fi folosite peste legume cu fructe sau orice altceva doriți să păstrați în stare proaspătă. Nu veți mai avea nevoie de folie de plastic pentru produsele dvs.! Cea mai bună parte a acestui articol este că nu conține BPA și este sigur pentru mașina de spălat vase. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la spălarea lor manuală. Acestea vin într-un set de 3-5 huse și pot fi și un cadou minunat de făcut.

Bile uscătoare

În loc să cumpărați foi de uscare de unică folosință (care vă afectează efectiv uscătorul), cumpărați un pachet de bile de uscător. În afară de faptul că sunt reutilizabile, pot ajuta la reducerea timpului de uscare! Deci, veți economisi și energie electrică! Desigur, sunt ieftine, așa că vei economisi și tu bani.

Pungi de depozitare a alimentelor din silicon

Acest produs este înlocuitorul perfect pentru pungile din plastic cu fermoar. Aceste pungi vin într-o varietate de dimensiuni (și culori!) Pentru a se potrivi tuturor nevoilor dvs. de ambalare. Sunt perfecte pentru depozitarea sandvișurilor și gustărilor atât acasă, cât și în deplasare. Bineînțeles, aceste pungi sunt rezistente și complet lavabile. Cea mai bună parte? Se pot descurca și la temperaturi ridicate! Pungile de plastic nu ar putea niciodată.

Saci de produse din plasă

Atunci când facem cumpărături la supermarket, uneori ne simțim puțin vinovați pentru că folosim acele pungi de plastic, dar în ce altceva putem păstra produsele noastre proaspete fără să facem mizerie? Răspunsul este, desigur, pungi rețea rețea. Puteți achiziționa un set de 9 de pe Amazon. Aprovizionarea cu acestea vă va elimina nevoia de a utiliza acele pungi de plastic plictisitoare în timp ce faceți cumpărături pentru fructe și legume.

Paie metalice

Haide, știai că se întâmplă asta. Cu toate acestea, nu am putut parcurge lista fără a menționa paie refolosibile. Dacă sunteți cineva care trebuie doar să folosească paie fie acasă, fie când luați masa, cumpărați un pachet de metalice! Sunt mai ușor de curățat decât îți dai seama - vin cu o perie care o va face ușoară. Desigur, sunt lumi mai bune de folosit decât cele din plastic. Ca să nu mai vorbim, sunt înlocuitorul perfect pentru cei care au nevoie de paie.

Sticlă de apă din oțel inoxidabil

Ar putea fi convenabil să luați orice sticlă de apă din plastic în timp ce vă deplasați, dar, după cum probabil știți, nu este foarte bun pentru mediu. În loc să faceți asta, cumpărați-vă o sticlă de apă reutilizabilă bună pe care o puteți umple. Dacă nu doriți să cheltuiți prea mult, nu vă faceți griji - există o mulțime de opțiuni accesibile acolo. Nu trebuie să plătiți 50 USD sau mai mult pe o sticlă pentru a fi bună.

Pânze de vase

Cu toții ne place să folosim prosoape de hârtie în bucătărie, nu este un secret. Sunt convenabile, asta e sigur. Dar nu sunt cea mai bună opțiune, așa cum probabil ați ghicit. Așadar, cumpărați-vă un set de haine de vase reutilizabile pentru a vă salva de la utilizarea unei grămezi de prosoape de hârtie de fiecare dată când gătiți sau curățați. Lucrează uimitor pe blaturi, legume și feluri de mâncare. Și - desigur - le puteți folosi de nenumărate ori.