Feng Shui: Sfaturi Pentru A Aduce O Atmosferă Fericită Și Pozitivă În Casa Ta

Ce este mai exact feng shui? Practica tradițională, dar antică, a Chinei a luat naștere cu multe secole în urmă și pretinde că folosește diverse surse de energie pentru a armoniza și echilibra un spațiu înconjurător. Se spune că această artă aduce instantaneu vibrații mai fericite și zen instantanee odată ce a fost implementată. Feng shui se poate face oriunde în casa ta, de la dormitor la grădină și chiar la bucătărie. Odată ce veți înțelege mai bine cum funcționează această practică tradițională profundă, veți vedea în curând de ce a câștigat o popularitate imensă în întreaga lume de atâția ani. Continuați să citiți pentru a vedea câteva sfaturi feng shui foarte ușor pe care le puteți face acasă.

 

Incorporează multă lumină

Acest prim pas simplu este adesea trecut cu vederea și nu este gândit ca ceva cu adevărat important. Cu toate acestea, a avea o casă bine luminată atrage o cantitate uriașă de energie pozitivă. Evident, este mult mai bine să lași cât mai multă lumină naturală în casa ta, dar dacă aceasta nu este întotdeauna o opțiune, optează pentru becuri cu LED-uri. Experții susțin că o iluminare bună îmbunătățește starea de spirit și creează, de asemenea, o ambianță caldă și strălucitoare.

Locația patului tău

Un alt principiu esențial al feng shui este amplasarea anumitor articole de mobilier în casa ta. Credeți sau nu, dar patul dvs. ar trebui să fie așezat într-o anumită locație, deoarece veți petrece atât de multe ore dormind în el. Așadar, experții în feng shui sugerează că patul tău nu trebuie să fie orientat spre ușă în timp ce stai culcat în el. Locația ideală în cameră este de fapt în diagonală vizavi de ușă. Cu toate acestea, s-ar putea ca acest lucru să nu fie întotdeauna posibil, în funcție de forma și dimensiunea camerei dvs. Dacă acesta este cazul, așezați o oglindă într-un anumit loc unde puteți vedea ușa în timp ce vă aflați într-un pat.

Ștergeți dezordinea

Un alt pas foarte important atunci când încerci să încorporezi o casă feng shui armonioasă este să te asiguri că elimini dezordinea. Nu numai că casa ta va arăta și se va simți minunat, dar acest lucru va ajuta și la eliminarea întregii energii negative. Aceasta poate include orice, de la organizarea anumitor camere din casa ta până la o curățare profundă. Studiile au sugerat, de asemenea, că o casă curată poate, de asemenea, să scadă drastic nivelul de stres al cuiva, precum și să ajute oamenii să doarmă mult mai bine.

Echilibrează cele 5 elemente

Acestea pot părea super complicate, dar, de fapt, este mult mai ușor decât arată și sună. Pentru început, există 5 elemente de bază, pământ, foc, metal, apă și lemn. Profesioniștii din Feng shui recomandă ca toate aceste elemente să fie prezente într-un fel sau altul în jurul casei tale. De exemplu, puteți utiliza anumite palete de culori pentru a aduce anumite elemente. Sau, dacă preferați să vă decorați casa, puteți încorpora cu ușurință toate cele 5 elemente cu diferite tipuri de accesorii. Dacă ai aceste elemente în spațiul tău, îți restabilești echilibrul în viață și acasă, precum și culegi tone de energie pozitivă.