Plante pe care nu trebuie sa le avem in casa, conform Feng Shui

Daca sunteti ca mine, cu siguranta iubiti plantele de gradina si daca nu aveti o terasa sau o gradina, este mai mult decat probabil ca le aveti in interiorul casei. Vreau sa va spun ca exista cateva specii de plante pe care nu ar trebui sa le aveti in interiorul casei dvs. Vrei sa stii care sunt?

Plantele nu servesc doar pentru a infrumuseta sau a da prospetime spatiilor, ci si pentru a purifica energia casei noastre. Ele reinnoiesc aerul si dau stabilitate. Cu toate acestea, potrivit Feng Shui, exista plante pe care nu ar trebui sa le avem in casa, deoarece acestea au efectul opus.

Verificati care sunt:

1. Hortensie. In cazul in care nu ati stiut, va spun ca aceasta planta reprezinta singuratatea, asa ca va atrage ghinionul legat de singuratate si vaduvie. Se recomanda sa nu o aveti in nici un caz.

2. Cactus. Cactusul atrage toata energia negativa care circula prin aer, deci este recomandabil sa nu il aveti, mai ales la intrarea in casa. Acum ca, daca va place foarte mult, cel mai recomandabil este sa-l plasati pe o terasa sau in afara casei, pentru a va oferi protectie.

3. Bonsai. Nu este bine sa il folosim in decorarea casei, deoarece acestea sunt plante a caror crestere a fost atrofiata si care prezinta limite, conform Feng Shui.

4. Plante agatatoare. Unele plante agatatoare, cum ar fi muscatele sau petuniile, reprezinta negativitate si lipsa de putere, deoarece cresc in jos.

5. Potus. Aceste plante absorb totul negativ si pozitiv. Avand mai mult de trei, pot crea un dezechilibru energetic semnificativ. Daca le aveti acasa, puneti-le aproape de o usa sau de o fereastra.

6. Vita de vie. Daca aveti vita de vie in afara casei, nu o lasati sa creasca prea mult, astfel incat sa nu acopere intregul zid al casei voastre. Cele mai bune sunt cele care au flori.