Plante de casa care vor promova un aer mai curat

Estetica plantelor

devine din ce în ce mai prezentă într-o casă, de multe ori adaugă o senzație caldă și casnică unei case. Cu toate acestea, avantajele de a avea plante în interior este ceva adesea uitat. Vorbim despre purificarea aerului și uciderea chimică, totul cu utilizarea unei plante de casă simple. Plantele sunt mai durabile decât o grămadă de flori care trebuie înlocuite la fiecare câteva zile. Da, o plantă poate fi o responsabilitate în sensul că necesită udare și prezență din când în când. Aspectele estetice ar trebui să fie de fapt un beneficiu al beneficiilor pentru sănătate pe care le posedă plantele de interior. Aerul interior, la fel ca și aerul exterior, reține poluarea. Este bine cunoscut în lumea în care trăim astăzi, aerul nostru este poluat în mare parte, plin de toxine - acestea ne afectează corpul, pielea și sănătatea generală. Plantele au fost, de asemenea, asociate cu scăderea nivelului de stres, un somn mai bun, combaterea gripei / prevenirea și îmbunătățirea bunăstării în general. Iată cele mai bune plante pentru casa ta!

 

Areca Palm

Aceste plante de casă acționează ca filtre de aer, deoarece se filtrează prin substanțe chimice toxice și dăunătoare, cum ar fi acetonă, xilen și toluen. Aceste substanțe chimice se acumulează în timp din produse obișnuite de uz casnic și produse de curățare care sunt utilizate în toată casa. Acestea sunt o completare excelentă pentru orice casă, salon și mai ales în zonele în care poate apărea o aerisire slabă. Lucrul minunat al acestei plante este capacitatea sa de a ataca substanțele chimice dure, la care nici nu ne oprim să ne gândim în propriile case.

Filodendron

Această plantă filtrează aerul prin îndepărtarea substanței chimice toxice, formaldehida care provine adesea în mediul înconjurător din materialele de construcție și din mobilierul de casă. Formaldehida amenință doar după o lungă perioadă de timp și inhalează astfel într-o perioadă lungă de timp. Formaldehida este, de asemenea, o substanță chimică care se găsește în tratamentele de îndreptare a părului, precum și substanța chimică care conservă cadavrele.

Crinul Păcii

Acestea au capacitatea de a purifica aerul cu până la 60%, deoarece absorb sporii de mucegai, acești spori sunt o apariție obișnuită din praf. Crinii de pace absorb aceste spori ca hrană, cât de convenabil. Mucegaiul se găsește adesea în zone suspectate de umiditate - nu numai din punct de vedere climatic, ci și ca băile. Adăugarea uneia sau două dintre acestea ne va schimba drastic aerul și poate chiar ajuta la rezolvarea problemelor de mucegai, precum și la prevenirea mucegaiului. Crinii de pace sunt, de asemenea, superbi și delicate, adăugând o notă modernă oricărei camere.

Aloe vera

Dispozitivul tău de încredere pentru calmarea arsurilor solare și sugeul pentru piele cu toate aspectele au și alte beneficii și scopuri. Gelul din frunzele de Aloe Vera este un gel anti-bacterian și găzduiește multe vitamine. Planta vă purifică aerul de formaldehidă și benzen - ambele fiind prezente în multe produse de curățare și detergenți pentru casă. Adăugarea uneia dintre aceste suculente nu numai că arată grozav, ci necesită foarte puțină îngrijire și atenție, iar beneficiile sunt mai mari decât ele însele.