10 moduri de a atrage energie pozitiva in casa ta

10 moduri de a atrage energie pozitiva in casa ta 10 moduri de a atrage energie pozitiva in casa ta

Te-ai gandit vreodata de ce te simti mai bine in unele locuri decat in ​​altele? De ce se simte energia grea in unele locuri? Se vorbeste mult despre energii si se datoreaza faptului ca sunt peste tot: in oameni, in obiecte si in locuri; Casa ta nu face exceptie, de aceea vrem sa-ti spunem 10 moduri simple de a atrage energie pozitiva in casa ta.

1. Eliminati obiectele neutilizate

Obiectele au, de asemenea, energie si cand vine vorba de obiecte inutile sau inutile, a le avea in casa poate influenta mediul inconjurator pentru a deveni negativ.

Uneori din nostalgie, din atasament sau pur si simplu din neglijenta, pastram obiecte vechi care nu mai au niciun folos, care ocupa doar spatiu si impiedica curgerea energiilor.

Cel putin o data pe saptamana, in timpul curatenieii, este important sa faceti o verificare generala pentru a elimina aceste tipuri de articole. Un alt obicei recomandat este de a le arunca in momentul exact (cand continutul lor este terminat sau cand a fost deteriorat) fara sa va ganditi ca veti avea nevoie de ele mai tarziu (cu exceptia cazului in care aveti o destinatie clara pentru acesta).

2. Folositi obiecte Feng Shui

Principiile Feng Shui dicteaza unde sa puneti obiecte si amulete Feng Shui in decorul casei, dar exista si alte modalitati prin care puteti folosi aceste piese atemporale. Puteti alege oricand sa personalizati oricare dintre aceste simboluri pentru a le folosi in casa sau masina dvs. sau pentru a le lua cu dvs.

3. Curatati usile si ferestrele cu otet alb

Usile si ferestrele casei dvs. sunt principalul contact cu energia exterioara (buna si rea), prin intermediul acestora putand intra energie negativa sau energie pozitiva care ar putea iesi din casa, deci este important sa le curatati cu otet alb, care atrage energii bune.

Cand usile si ferestrele sunt curate, deschideti-le pentru o clipa pentru a reinnoi aerul.

4. Efectuati o curatare generala constanta

Definiti o periodicitate, poate fi saptamanala, pentru a face o curatare generala. Aceasta implica mutarea mobilierului si a aparatelor, scuturarea meselor si a rafturilor, indepartarea prafului acumulat pe mobila, perdele si covoare, schimbarea cearsafurilor si a paturilor din camere etc. Acest lucru va oferi o atmosfera proaspata casei dumneavoastra.

5. Folositi plante in avantajul dvs.

Pe langa faptul ca sunt decorative, ele joaca un rol important atunci cand vine vorba de energie, chiar se spune ca exista plante care au capacitatea de a indeparta oamenii toxici.

Cactusul, de exemplu, este una dintre acele plante care are mari beneficii, il plaseaza langa aparatele electrice si echipamentele electronice, pentru a absorbi energiile electromagnetice.

6. Permiteti intrarea luminii naturale si a ventilatiei

Lumina soarelui si vantul sunt surse fundamentale de energie pozitiva. Lasati lumina soarelui sa patrunda zilnic in casa si mentineti-o ventilata, astfel veti evita si mirosurile neplacute si alte conditii care fac mediul neplacut.

7. Curatati oglinzile cu otet alb sau sare

Oglinzile permit curgerea energiei, deci nu este indicat sa le asezati in fata usii, deoarece in acest caz ar sari. Gasiti cea mai buna locatie pentru oglinzile dvs. si curatati-le cu otet alb sau sare, daca preferati (din cauza mirosului).

8. Elemente albe si rosii 

Obiectele albe si rosii atrag energii pozitive. Cu toate acestea, cele mai bune culori sunt intotdeauna cele care te fac sa te simti cel mai bine. Toti oamenii sunt diferiti si vibram cu lucruri diferite. Deci, este bine sa cunoasteti teoria si sa o provocati atunci cand este necesar. Important este armonia, echilibrul si ceea ce te fac sa simti culorile casei tale.

9. Arome placute

Asigurati-va ca casa dvs. are intotdeauna un miros placut, iar mirosurile au un efect asupra comportamentului oamenilor, unele dintre ele pot fi relaxante. Se recomanda tamaie sau palo santo, raspandit in toata casa.

10. Sunete relaxante

Dupa cum puteti vedea, ne-a lipsit acest simt important, auzul. Cand avem sunete relaxante in casa, acestea schimba complet mediul si permit curgerea energiei. Vezi si alte sfaturi Fenh Shui pe Conde.ro.