Cele Mai Bune Moduri De A Vă Folosi Casa Mică

Simți că ești gata să deții o casă, dar încă nu ai scos din sistemul tău acel bug de călătorie? Poate căutați o casă ecologică, accesibilă, pe care să o puteți transporta și cu voi oriunde mergeți? Nu căutați mai departe decât cea mai recentă tendință: casa mică. Casele mici sunt case portabile, conștiente de mediu, care nu vor rupe banca, oferindu-vă totuși o senzație confortabilă și casnică. Deși par destul de mici la exterior, depășesc așteptările prin designul interior și capacitățile de depozitare. Să vedem câteva dintre cele mai bune tehnici pentru utilizarea spațiilor înguste în aceste „case mici”.

 

Depozitarea scărilor

Spațiul de depozitare poate fi găsit în locuri unice, dintre care unul se află sub o scară! Păstrați aici haine, încălțăminte, alimente sau orice altceva imaginabil. Cea mai bună parte a acestui spațiu de stocare este că folosește spațiu care, de obicei, ar fi o zonă neutilizată. Cu ceva măiestrie și puțină creativitate, un spațiu gol, ca sub o scară, poate fi transformat rapid și ușor într-o unitate de depozitare remarcabil de versatilă. Diferite dimensiuni de cuburi pot face și mai multe opțiuni de utilizare; adăugați o tijă de umeraș la unul dintre cuburile mai lungi și atârnați jachetele cu ușurință. Puneți separatoare în cuburile mai mici și îngropați-vă pantofii în cutii individuale pentru a le menține curate și organizate. Posibilitățile sunt nelimitate pentru ceea ce puteți utiliza aceste cuburi de depozitare sub scară.

Dormi acolo unde mănânci

Ce modalitate mai bună există pentru a maximiza spațiul decât să vă ridicați mobilierul? Înălțarea unui pat nu este doar pentru un dormitor; în casele minuscule este destul de obișnuit să ai un pat cu mansardă deasupra celuilalt mobilier, cum ar fi o canapea sau un birou. Deoarece într-o casă mică există spațiu limitat pentru a pune mobilier, ridicarea unui pat poate economisi o cantitate extraordinară de cameră. În fotografia prezentată mai jos, puteți vedea că patul a fost ridicat deasupra canapelei din sufragerie, lângă bucătărie. Ridicarea unui pat nu numai că maximizează spațiul în casa ta, dar adaugă și un design modern!

Depozitare stratificată

Toată lumea visează la depozitarea suplimentară a bucătăriei, iar într-o casă minusculă depozitarea „suplimentară” nu este un lucru mic. În această casă, proprietarul s-a gândit în afara casetei când s-a gândit la opțiuni de stocare; vezi deschiderea de sub frigider? Acesta este un dulap de depozitare! Păstrați oale și tigăi, vase suplimentare sau poate chiar și materialele de curățat acolo pentru ajutor suplimentar în organizare. Probabil că nu v-ați gândi niciodată să ridicați un frigider pentru crearea unui spațiu suplimentar utilizabil, dar într-o casă mică fiecare picătură de creativitate merge mult