Moduri ciudata de a folosi betonul in interiorul casei

Betonul este în centrul atenției chiar acum și din motive întemeiate. Lasă deoparte pereții de navă și de accent, acest material compozit are un moment. În loc să se limiteze la zonele de construcție și la terasele exterioare, betonul și-a făcut debutul în sfârșit în casă. Designerii și proprietarii folosesc materialul în toată casa și în cele mai neașteptate moduri. Pregătește-te să fii uimit de acest material modern, extrem de durabil.

 

Deseori trecem cu vederea betonul și îl vedem doar la valoarea nominală: un material de construcție. Este timpul să tăiem stereotipul. Deși este cel mai ușor utilizat ca compozit pentru clădiri, poduri și drumuri, acesta a intrat în casă, așa că hai să-l facem să fie binevenit! Există modalități nesfârșite de a folosi betonul în interior și nu ne gândim în interiorul cutiei. Aruncă o privire!

Pardoseli din beton

Pardoseala din beton poate fi cea mai evidentă utilizare pentru acest material funky, dar oamenii fac un pas mai departe. În loc de un finisaj buff, vedem o finisare lucioasă de nenumărate ori. Deoarece este un material relativ ieftin, puteți acoperi întreaga casă în beton, creând un flux coeziv în timp ce nu rupeți banca. Funcționează de minune ca material de pardoseală datorită durabilității sale extreme. Crezi că griul este prea industrial? Betonul este, de asemenea, ușor de colorat, oferind aproape orice culoare la vârful degetului.

Blaturi din beton

Căutați un material care să reziste celor 3 copii și cinelor zilnice de familie? Betonul este o opțiune excelentă pentru blatul de bucătărie și va dura o viață întreagă. Doar asigurați-vă că aplicați un material de etanșare la fiecare doi ani. Nu numai asta, dar sunt și elegante și rentabile. Bucătăria ta va fi showstopper-ul cartierului!

După cum probabil ați ghicit, există și mai multe modalități de a folosi betonul în interiorul casei. Posibilitățile sunt nesfârșite ... lăsați-vă imaginația să se dezlănțuie!