Lucruri mici pe care le puteți face pentru moderniza Casa

Lucruri mici pe care le puteți face pentru moderniza Casa Lucruri mici pe care le puteți face pentru moderniza Casa

Este ușor să te plictisești de decorul casei tale și să vrei să renunți la tot și să o iei de la capăt. Dar pentru a face asta necesită renovări care pot dura mult timp și chiar mai mulți bani. Vestea bună este că nu trebuie să faci asta! Vă puteți îmbunătăți casa în moduri mici și ieftine, care vor transforma complet modul în care arată și se simte.

A picta

Primul lucru pe care îl puteți face pentru a înfrumuseța o cameră degradată este să îi dați un strat proaspăt de vopsea. Nu numai că este ieftin și este ceva ce poți face singur, dar va transforma complet camera în doar o zi sau două. De aceea, pictura este cel mai adesea primul lucru pe care oamenii îl fac pentru a-și îmbunătăți casele. Înainte de a începe, asigurați-vă că aveți instrumentele potrivite pentru a obține cu adevărat cele mai bune rezultate posibile, în loc să puneți puțină vopsea pe pereți.

Reînnoiți dulapurile de bucătărie

O altă zonă în care vopseaua va veni la îndemână este bucătăria. Nu ieșiți și cumpărați dulapuri complet noi. În schimb, ia vopsea și apucă-te de treabă! Revopsirea dulapurilor este o modalitate fantastică de a vă moderniza bucătăria și de a-i da un aspect nou. Desigur, acest lucru este atâta timp cât tocurile și ușile sunt toate solide din punct de vedere structural. Tot ce aveți nevoie pentru acest proiect este șmirghel, un agent de curățare, o pensulă și puțină unsoare pentru cot.

Adăugați un Backsplash

Nu, nu vrem să cumperi gresie super scumpă și să renovezi bucătăria. Puteți cumpăra spălate din gresie din faux-gel care se decojesc și se lipesc pentru un proiect ușor și distractiv, care vă va actualiza bucătăria. Îți va oferi bucătăriei acel lifting pe care l-ai căutat.

Curățați Chitul

Un lucru care tinde să fie trecut cu vederea este chitul de pe podelele cu gresie. Cumpărați un pix de chit și curățați podelele pentru a le face să arate ca noi. Puteți găsi pixuri care sunt rezistente la mucegai și acoperă până la 60 de metri de suprafață de chit.

Înlocuiți mânerele vechi ale dulapului

Un alt upgrade al bucătăriei pe care îl puteți face este să înlocuiți mânerele dulapului. Cât timp a trecut de când le-ați instalat de la început? Făcând acest lucru, veți da cu adevărat impresia că aveți dulapuri noi - fără toate aceste costuri suplimentare.

Ia un covor nou

După un timp, covoarele tind să devină degradate, pătate și, în general, doar vechi. Pentru a vă înfrumuseța camera de zi sau dormitorul, ieșiți și cumpărați un covor nou. Poate că nu este cea mai mare achiziție, dar vă putem asigura că va face o schimbare majoră.

Schimbați pernele

Dacă doriți să vă faceți camera de zi să arate și să se simtă mai bine, poate fi timpul să înlocuiți husele pernelor pe care le-ați folosit. Nici măcar nu trebuie să cumpărați perne noi dacă le aveți deja – doar măsurați-le și cumpărați huse noi pentru ele. Puteți chiar să cumpărați câteva opțiuni și să le schimbați ocazional în funcție de anotimp sau de sărbători. Distreaza-te cu el!

Adăugați oglinzi

Pentru spațiul de perete cu care pur și simplu nu ești sigur cu ce să faci, ia o oglindă și atârnă-o acolo. Nu numai că va deschide camera și o va face să pară mai mare și mai luminoasă, ci va adăuga și o notă de lux.