Acestea Sunt Reparațiile La Casă Pentru Care Nu Aveți Nevoie De Un Profesionist!

Chiar și cei începători cu bricolaj pot face multe dintre aceste modificări, ceea ce îi poate ajuta să economisească o mulțime de bani. S-ar putea să credeți că unele reparații la casă nu sunt în limitele dvs., dar nu sunt!

Cum să înlocuiți o toaletă

Aceste tehnici de renovare a casei de bricolaj vă vor ajuta să vă finalizați proiectul mai rapid și cu mai puține probleme, fie că înlocuiți o toaletă sau o îndepărtați pe cea veche pentru o schimbare și o reparați mai târziu, astfel încât să nu se scurgă.

Refinisați-vă propriul lemn de esență tare

Ești intimidat de aparenta dificultate a acestui proiect? Să nu fii niciodată. Podelele din lemn de esență tare din încăperile principale ale casei tale pot fi refinite dacă ai motivație și o zi întreagă (sau două) pentru tine. Deși nu trebuie neapărat să șlefuiți, dacă podeaua este suficient de deteriorată pentru a merita șlefuit, vizitați magazinul de feronerie din cartier și închiriați echipamentul necesar pentru oriunde între patru și patruzeci și opt de ore.

Remediați un gazon neregulat

Nu trebuie să fie o luptă zilnică pentru a menține iarba verde. În plus, nu trebuie să plătiți o mulțime de bani pentru a avea un serviciu de gazon de pulverizare cu produse chimice în toată curtea dvs. Să știi cu ce să-ți hrănești gazonul și când să-l hrănești este cu adevărat tot ceea ce trebuie să crești iarbă sănătoasă și verde.

Reparații pentru eliminarea gunoiului

Când un depozit de gunoi este pornit și lamele tăie zgomot deșeurile de bucătărie, poate fi puțin înspăimântător. Dar nu vă faceți griji dacă deșeul dvs. începe să miroase. Curățarea resturilor și eliminarea mirosului este simplă. Puteți înlocui apărătorul de stropire în 20 de minute dacă este necesar. Dacă aveți nevoie, puteți schimba complet eliminarea pe cont propriu.

Reparați o mașină de spălat vase mirositoare

Îndepărtând resturile de mâncare din cadă și rulând un agent de curățare a mașinii de spălat vase printr-un ciclu, puteți opri mirosurile neplăcute de spălat vase. O îmbunătățire ușoară a casei DIY este repararea unei mașini de spălat vase mirositoare.

Fixați ușile dulapurilor puternice

Te-ai săturat să auzi ușile dulapurilor trântindu-se? Dulapurile de bucătărie care sunt prea zgomotoase pot fi reduse la tăcere cu uși care se lipesc și se lipesc cu barele de protecție pentru sertare. Pentru câțiva dolari, puteți cumpăra un pachet de 20 de la un magazin de acasă sau de pe Amazon.com. Așezați o bară de protecție în colțul de sus și alta în jos, asigurându-vă că partea din spate a ușii este impecabilă, astfel încât acestea să rămână.

Cum să înlocuiți luminile automate

Becurile spate, stop, semnalizare, de rezervă și faruri din mașini sunt cele care se ard cel mai frecvent. Cu toate acestea, într-o mașină există o mulțime de alte becuri care au nevoie și de atenția ta. Vă vom demonstra aici cum să schimbați becurile auto care se ard frecvent și vă pot afecta siguranța la conducere.

Spumă Un duș liber

Iată un remediu rapid pentru casă care poate fi aplicat în altă parte. Cu câteva pulverizări de spumă expandabilă, puteți îndrepta un cap de duș tremurător sau orice țeavă tremurândă. Capul de duș va funcționa ca atunci când era nou, deoarece spuma acoperă țeava în perete și o fixează pe loc, îndepărtând vibrația. Cunoașteți o soluție mai simplă de bricolaj?

Cum să acoperiți o pată de tavan

Utilizați soluția de pulverizare Upshot de la KILZ pentru a acoperi petele de apă persistente din tavan. Are un vârf de pulverizare vertical și este amestecat pentru a arăta ca un tavan vechi, ceea ce face instalarea simplă. Înainte de a pulveriza, întindeți o cârpă pe podea și lipiți plastic pe pereți.

Întrerupătoare de circuit

Când instalați alte aparate, întrerupătoarele și întreruptoarele de alimentare sunt deseori oprite neintenționat. Pentru a vă asigura că problema nu este la fel de simplă ca nevoia de a porni din nou un întrerupător, se recomandă proprietarilor de case să-și inspecteze întreruptoarele. Deși un întrerupător este adesea plasat în garaj, acesta poate fi găsit și în subsolurile, holurile sau spațiile de depozitare ale unor case.

Grăfirea este ușoară

Aerul pleacă dacă puteți vedea o lumină strânsă sub ușile exterioare. Luați niște burlane autoadezive din spumă de cauciuc și începeți să curățați toate ușile care duc în exterior. În ciuda faptului că ați instalat burlane, factura dvs. de gaz este încă excesivă. Benzile pe care proprietarii anteriori le-au pus ar putea fi nevoie să fie înlocuite. Din fericire, instalarea dvs. de burlane este simplă.

Cum să deblocați scurgerile înfundate

Puteți desfunda majoritatea canalelor de scurgere înfundate îndepărtând părul sau murdăria lipicioasă de pe ele. Luați un piston în loc de un agent chimic de curățare a scurgerilor pentru a desfunda scurgerea și a economisi bani la apelurile de service. Chiar și blocajele severe de scurgere din adâncimea sistemului dvs. sanitar pot fi curățate fără un profesionist. O altă abilitate importantă de bricolaj este să știi cum să previi înfundarea scurgerii în primul rând.