Acestea sunt cele mai bune plante pentru biroul dvs

Adăugarea chiar și a unei singure plante la biroul dvs. vine cu multe beneficii - vă poate îmbunătăți starea de spirit și productivitatea și vă poate purifica aerul din birou. Iată câteva plante minunate care sunt ușor de îngrijit și care ar fi perfecte pentru biroul tău.

ZZ Plant

Aceasta este de departe cea mai populară plantă de birou, deoarece tolerează neglijența și condițiile de lumină scăzută, ceea ce o face perfectă pentru persoanele care nu au degetul mare verde.

Snake Plant

Planta șarpelui, sau limba soacrei, este, de asemenea, una dintre plantele care sunt foarte ușor de îngrijit și cu siguranță vor adăuga farmec și culoare biroului tău.

Pace Lily

Aceasta este o plantă populară și minunată, cu flori albe superbe, care este foarte iertătoare și ușor de îngrijit, ceea ce o face un plus frumos pentru orice birou.

Violetele africane

O altă plantă de interior foarte populară, violetele africane îți va însenina biroul cu florile sale vibrante și vesele.

Mini orhidee Phalaenopsis

Orhideele miniaturale Phalaenopsis sunt perfecte pentru persoanele care iubesc plantele tropicale și lucrează în birouri luminoase. Această mini orhidee este ușor de îngrijit, doar evitați să vă păstrați orhideea în lumina directă a soarelui, deoarece frunzele ei se vor arde.