Sfaturi pentru a va face experienta Work from home mai buna

Coronavirus ne-a schimbat modul de lucru. De acord? Lucrul la distanță a devenit o tendință, în timp ce biroul la cald își pierde aderența. Dacă ați creat un birou la domiciliu, ați evaluat dacă vă bucurați cu adevărat de călătoria dvs. la distanță? Sau ești sătul de jonglări între muncă și timpul în familie?

Ei bine, avem câteva sfaturi uimitoare care te pot scoate din nenorocirea ta. Să verificăm câteva moduri care pot face HOME FROM HOME ușor de gestionat și distractiv.

Dacă sunteți printre cei care au trebuit să parcurgă kilometri pentru a ajunge la birou, dar acum economisesc timp în timp ce lucrați din spațiul confortabil, munca la distanță este o binecuvântare pentru dvs. De ce să nu folosiți timpul suplimentar la îndemână pentru a face ceva interesant?

Încercați să vă angajați cu familia sau să vă răsfățați cu un hobby interesant. Nu te lăsa să devii Jack plictisitor! Înțelegem că vi se pare logic să lucrați în plus în aceste zile pentru a depăși frica de a vă pierde slujba, dar o mentalitate stresată nu vă va duce nicăieri. Uită-te la HOME FROM HOME ca pe locul de muncă de vis pe care ți l-ai dorit întotdeauna și creează un echilibru.

Nu este frumos să fii în contact cu colegii de muncă? Ei bine, bârfa pozitivă este importantă! Dar, cu distanțarea socială în ordine, cum poți compensa acest lucru? Răspunsul este social media. Acum este momentul să vă apucați de chat sau să sunați cu colegii dvs. de muncă. Deși pare că munca la distanță rupe contactul social, nu este chiar așa. Știm cum funcționează întâlnirile Zoom, nu-i așa?

Când s-au răspândit vestea zilelor de lucru la trei / patru, toată lumea și-a dorit. Dar a fost deja implementat practic în întreaga lume? Ei bine, atunci ce rost are să te gândești la un viitor îndepărtat? Va crea pur și simplu o mentalitate negativă pentru munca dvs. curentă.

Vă sugerăm să continuați cu programul obișnuit. Este posibil ca birourile să se micșoreze în viitor pentru a compensa orele HOME FROM HOME, după cum vă convine. Este posibil să aveți libertatea de a vă alege spațiul de lucru în funcție de volumul de lucru. Dar, deocamdată, continuă să te miști cu ceea ce ai.

Uneori s-ar putea să te simți lăsat deoparte, necunoscut și neobservat, mai ales de șeful tău. Într-un astfel de caz, trebuie să mergeți mai departe și să-i sunați. Evitați conversațiile cu managerul prin e-mailuri. Acest lucru este mai puțin impactos atunci când vine vorba de construirea unei rețele. De asemenea, simplul partajare a raportului zilnic de lucru cu persoanele în vârstă și participarea activă la întâlniri este un alt mod de a lăsa impresia.

Noile schimbări aduse angajaților din diferite companii pot fi provocatoare, dar odată ce te vei obișnui cu ea, va fi foarte distractiv. Cu actuala cultură HOME FROM HOME, nu credeți că trebuie să vă suprasolicitați. Luați-o ca o oportunitate de a vă îmbunătăți calitatea generală a vieții.