5 Motive pentru care partenerul nu mai face sex cu dvs

  • Duminică, 11 Octombrie 2020
  • Diverse

Sexul este o parte integranta a multor relatii romantice. Nu exista nici o indoiala despre cat de important poate fi, dar daca suntem complet cinstiti, doi oameni care sunt o relatie pe termen lung, nu mai sunt intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cand vine vorba de sex.

Sexul este magic atunci cand ambii sunt in dispozitie, dar, de cele mai multe ori, un partener este compromis in mod intentionat pentru a se asigura ca celalalt este satisfacut. Nu neaparat ca nu vor, sunt doar multe lucruri care pot influenta cat de des facem sex sau cat de placuta gasim o experienta anume.

Credinta dvs. este pusa la indoiala.

Daca partenerul dvs. suspecteaza ca l-ati inselat sau, mai rau, are dovezi, nu este neobisnuit ca sexul sa se opreasca. Partenerul poate sa se abtina in mod intentionat. Este dificil sa intrati in dispozitie atunci cand aveti emotii conflictuale.

Partenerul nu termina in timpul sexului.

In cea mai mare parte, aceasta este o problema pe care o intalnesc femeile, dar si barbatii trec prin aceasta. Este bine, dar daca este o problema constanta pentru partenerul dvs. de a ajunge la un orgasm, acesta poate reduce dorinta de a se angaja in activitati sexuale. O modalitate de a ajuta la atenuarea acestei probleme este de a aduce o jucarie in dormitor pentru a va asigura ca partenerul dvs. atinge o placere maxima.

Partenerul dvs. ar putea fi stresat.

Oamenii reactioneaza diferit la stres. Unii oameni pot folosi sexul pentru a-si indeparta mintea de la anumite lucruri, dar pentru ceilalti, a avea starea de spirit atunci cand sunt stresati, este aproape imposibil.

Relatia se apropie de sfarsit.

Daca partenerul dvs. nu mai are aceleasi sentimente sau exista probleme serioase legate de relatie, sexul este, de obicei, unul dintre primele lucruri afectate.

Lipsa de somn.

Pur si simplu oboseala poate provoca o scadere a dorintei sexuale