Sfaturi despre reducerea plății ipotecare

Dacă ești în căutarea unui spațiu de respirație din cauza presiunii plății ipotecare, nu ești singur. Iată câteva sfaturi pentru a reduce instantaneu rata creditului ipotecar.

Scapă de asigurarea ipotecară

Dacă aveți un împrumut FHA, atunci există posibilitatea să plătiți o primă lunară de asigurare ipotecară sau cunoscută în scurt timp ca MIP. Dacă rata plății scade cu mai mult de 10%, atunci trebuie să plătiți MPI timp de 11 ani. Dar dacă rata este sub 10%, este posibil să fii nevoit să plătești împrumutul pentru tot restul vieții. În cazul în care rămâneți blocați cu MIP, treceți-l la un împrumut convențional. Refinanțarea împrumutului la o schemă generală de împrumut vă va oferi suficiente oportunități.

Căutați pentru rate de asigurare mai mici

Plata asigurării pentru proprietari vine cu cumpărături pentru o asigurare mai bună pentru proprietari. Dar trebuie să muncești puțin pentru a găsi pentru a obține împrumutul perfect pentru tine. Conectați-vă cu diverse companii de asigurări pentru a putea cere cotații, nu vă sfiați să cereți reduceri. Există o opțiune de economisire a banilor pe anumite funcții, cum ar fi sisteme de securitate, alarme de incendiu etc. În plus, este posibil să revizuiți acoperirea împrumutului pentru a verifica dacă plătiți o sumă inutilă.

Evaluați impozitele pe proprietate

A avea un cont escrow pe ipoteca dvs. înseamnă că plătiți impozite pe proprietate cu ipoteci lunare. Taxele pe proprietate se bazează pe evaluarea impozitului. Dacă evaluatorul evaluează casa ta prea mult, există posibilitatea ca tu să fii nevoit să plătești mai mult impozit. Solicitați reevaluarea impozitului, astfel încât să puteți reduce suma.