Sfaturi de top pentru păr tanar

  • Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021
  • Diverse

De la încuietori scurte la valuri lungi și să nu uităm că părul în zilele noastre vine în toate culorile imaginabile ... blond, brunet, chiar și vată de zahăr ... toată lumea are preferința de coafură. Coafurile caracterizează o persoană, făcându-i să iasă în evidență printre altele. Ah, minunile unei coafuri proaspete îți pot oferi un aspect mai tineresc sau chiar pentru unii, un aspect mai vechi sau mai sofisticat. Deci, de ce să suferi o intervenție chirurgicală estetică sau plastică, când poți schimba atât de mult cu o simplă coafură nouă!

 

Suvite strălucitoare:

Oferă părului tău o strălucire strălucitoare, plăcută, adăugând o cantitate mică de ser la capetele părului. Te simți cam aventuros? Pentru brunete, încercați să adăugați câteva evidențieri blonde ușoare pentru a vă face coafura să strălucească. Nu a fost niciodată mai ușor să-ți iei la revedere de la aceste fire plictisitoare și lipsite de lumină!

Soft Bangs:

Oferiți-i feței un aspect mai moale și mai tineresc, cu breton moale, ciudat. Dacă doriți și mai multă dimensiune, pur și simplu loviți bretonul în lateral.

Panglica:

Panglica a revenit și mai puternică ca niciodată! Împletiturile nu sunt cu siguranță doar pentru fetițe. Femeile mature pot, de asemenea, să scoată 100% panglica. Fie că este vorba de o panglică cu coadă de pește, o panglică laterală, o panglică dezordonată sau slabă, sau doar o panglică dreaptă clasică, acestea sunt și o coafură clasică pentru toate femeile, indiferent de vârstă.

Repere de ciocolată cu castane:

Nu vârsta ta te face să te simți mai în vârstă ... în realitate, este coafura ta. Repere pot fi o soluție excelentă pentru a vă oferi acel aspect mai tânăr, mai vibrant. Amestecul de puncte de castan sau ciocolată poate iradia instantaneu acel aspect mai deschis. E timpul să ne rezervăm o întâlnire la salonul de coafură, puncte culminante aici venim!

Straturi Choppy:

Straturi ciudate, vorbim aici de straturi inegale. Dar hei, cine a spus că a fost un lucru rău? Straturile tăiate oferă părului un volum suplimentar, făcându-l să se simtă plin și delicios. Iată un indiciu util despre straturile agitate: luați în considerare lungimea. Partea nu trebuie să fie cu mai puțin de 1/2 inch mai scurtă decât partea din spate a părului, pentru a vă asigura că toate părțile sunt proporționale.

 

Bobul clasic:

În continuare, clasicul bob! La fel ca toate tendințele, bob-ul s-a întors, iar femeile îl schimbă acum, mai mult ca niciodată. Straturile distincte ale bobului clasic vă ajută să vă încadrați fața. Este important să mergeți la un stilist cu experiență, care înțelege cum să abordeze „bob layering”.