Sfaturi pentru o cariera de succes

Sfaturi pentru o cariera de succes Sfaturi pentru o cariera de succes

Dacă doriți să creșteți și să vă îmbunătățiți domeniul, trebuie să aveți o mentalitate de creștere. Acest lucru, la rândul său, nu poate fi îngrijit decât prin auto-reflecție critică. Mai ales în aceste momente incerte, este vital să vă aduceți jocul A la locul de muncă , zi de zi. Păstrați-vă concentrat pe atingerea obiectivelor dvs. profesionale cu aceste sfaturi și povești. Luați-ne de la noi și, dacă le urmăriți suficient de atent, veți îmbunătăți jocul dvs. profesional mai repede decât credeați că este posibil.

Să intrăm direct în asta.

1. A te  compara cu ceilalți nu va ajuta la nimic. Știi cum merge citatul: comparația este hoțul bucuriei. Singurul lucru pe care îl face comparația este să te facă să te îndoiești de abilitățile și potențialul tău. Nu aveți nevoie de acest tip de negativitate în viața voastră. Sigur, uneori, comparația poate fi utilă, dar obsedarea constantă a performanțelor unui alt angajat sau chiar a unui străin vă poate lăsa nefocalizat în dezvoltarea profesională și vă poate face să rămâneți distras.

2. Procrastination va fi moartea carierei tale -  Când ceva trebuie făcut, trebuie să-l faci. Pierderea timpului și întârzierea sarcinilor nu este o opțiune. Adesea, amânarea înseamnă mai puțin să nu vrei să faci sarcinile la îndemână și mai mult despre aspectul emoțional al realizării acesteia. Cu toate acestea, ignorarea acestuia nu este un lux pe care ți-l poți permite, așa că încearcă să-l alimentezi cât mai curând posibil.

3. Nu există perfecțiune, așa că nu încercați să o atingeți. S-ar putea să te uiți la munca altor oameni și să crezi că este perfectă, dar rareori nu este așa. Lasă obsesia să fii perfectă și încearcă să înveți cum să fii fericit cu excelența, mai degrabă decât cu perfecțiunea.

4. Nu vă ardeți  - Relația dintre ars și munca grea este una inversă. Deci, în teorie, cu cât lucrezi mai mult, cu atât ai mai multe șanse să te arzi. Prin urmare, găsirea și menținerea acelui echilibru între viața personală și cea profesională este absolut critică. Încearcă să nu lași un aspect al vieții tale să se strecoare în celălalt. Lucrați când este timpul să lucrați și jucați când este timpul să jucați. Permiteți-vă luxul de a ști când să spuneți nu la muncă.

5. Știți când este timpul să cereți mai mult -   poate fi mai mult decât orice: responsabilitate, autonomie, bani. Dacă ești investit în munca ta, trebuie să îți îmbunătățești ambarcațiunile în timp. Valoarea dvs. pentru companie va crește după ce ați rămas cu ea mult timp. Deci, dacă credeți cu adevărat că meritați mai mult, nu ezitați să cereți acest lucru.