Cum sa devii model de succes, sfaturi pentru un manechin de top

  • Duminică, 7 Aprilie 2019
  • Diverse
sfaturi pentru un manechin de top sfaturi pentru un manechin de top

Trebuie sa fie capabil/a sa calatoresti singur/a

Toata lumea ar trebui sa calatoreasca. Or, este un lucru diferit a calatori pentru a face turism si a calatori pentru a munci.Un manechin calatoreste singur,fara parinti si fara prieten(a) pentru perioade de la o luna pana la 3 luni,in tari indepartate si de culturi diferite.Este una dintre cele mai dure exigente ale meseriei. Aceasta cere mult caracter si autonomie.Deci,nu este o meserie pentru toata lumea.

Din pacate,este imposibil sa practici meseria de manechin fara sa calatoresti.Pentru ca clientii sa va aleaga, trebuie sa aveti un portofoliu interesant care contine munca facuta peste tot in lume. Manechinele care reusesc sunt cele care sunt pasionate de meseria lor si ajung sa traiasca "intre doua calatorii".

E important sa fii descurcaret/a

Oriunde ar fi in lume,un manechin lucreaza pe drum.Este asteptat de catre un client, de catre numerosi fotografi sau trebuie sa ajunga imediat la o prezentare de moda.Trebuie sa se organizeze pentru a ajunge la timp unde este nevoie.Nu e dificil de imaginat nenumaratele motive care explica pentru ce un manechin trebuie sa fie foarte descurcaret.

Un manechin trebuie sa fie disciplinat/a

Fie iarna, fie ploaie, fie furtuna, un manechin poate fi solicitat in orice moment pentru o stujba importanta.Trebuie, deci, sa fie organizat, disponibil si prezentabil in orice moment. Pentru aceasta, un manechin trebuie sa adoarma devreme, sa evite fumatul si abuzul de alcool si sa se hraneasca sanatos.Un manechin trebuie sa-si intretina pielea, parul si prin vizite regulate la estetician, coafeur etc.; de asemenea, trebuie sa faca gimnastica. In sfarsit, trebuie sa-si mentina portofoliul si finantele la zi si sa-si intretina contactele cu strainatatea. Doar cei mai organizati si cei mai disciplinati se vor remarca si vor deveni, poate, top-modele.