Sfaturi de ingrijire pentru masini care va vor economisi timp si bani

Vă puteți imagina o lume fără mașini? Nici noi nu putem! Din acest motiv, vă vom prezenta cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă îngriji mașina fără a cheltui mulți bani. Așadar, continuați să citiți și să aflați mai multe despre hacks-urile excelente ale mașinilor, care vă vor economisi foarte mulți bani și timp.

Pasta de dinți pentru curățarea mașinii

Fiecare proprietar de mașină este conștient de problema farurilor murdare. Farurile curate sunt foarte importante pentru o conducere sigură și, prin urmare, trebuie întotdeauna curățate. În loc să cumpărați instrumente de curățare scumpe, pentru a vă curăța farurile, folosiți doar o pastă de dinți. Da, ai auzit bine ... pastă de dinți! Puneți niște pastă de dinți pe o periuță de dinți veche și frecați-o peste faruri. Apoi clătiți-le cu apă curată și uscați-le. Acest truc nu numai că vă va asigura o mulțime de bani, dar vă va păstra și farurile curate și vă va pregăti pentru o unitate sigură!

Remediați fisurile

După un timp, fiecare mașină primește mici fisuri și cioburi. A plăti pentru mici probleme de acest fel, nu este neapărat util, dar de cele mai multe ori foarte scump. Următorul hack poate suna ciudat, dar de fapt ajută. Soluția ieftină și rapidă pentru zgârieturi și fisuri este oja. Pur și simplu obțineți oja, care seamănă cel mai mult cu culoarea mașinilor dvs. și puneți unele peste zgârieturi. Oja va închide zgârieturile și va face mașina să arate din nou.

Mai mult spațiu de stocare

Nu toată lumea își poate permite o mașină mare. Dar ce poți face dacă ai nevoie de mai mult spațiu de stocare? Avem răspunsul! Luați o plasă bungie din plasă și atașați-o în mașină. Cel mai bun mod de a-l atașa este probabil la mânerele tavanului. Aceasta va adăuga spațiu suplimentar de depozitare în mașină, în care puteți pune haine, genți, pantofi sau orice alt obiect mic. Acesta este un alt sfat extraordinar, care adaugă spațiu mașinii dvs. și este foarte ieftin!

Depozitare organizată

Uneori, interiorul unei mașini poate deveni foarte dezordonat! Mai ales, atunci când ai copii, lucrurile stau peste tot în mașina ta. O modalitate ușoară de a vă organiza mașina este cu un organizator pe bancheta din spate. Luați un organizator de spectacole și puneți-l pe bancheta din spate. Acum puteți pune cu ușurință toate lucrurile în interiorul organizatorului de pantofi, iar mașina dvs. va fi mult mai organizată, dar aveți în continuare toate elementele importante cu voi!

Cos de gunoi

După cum știm majoritatea dintre noi, o mașină se poate transforma cu ușurință într-un coș de gunoi, dacă nu o păstrați curată. Un truc ușor, care vă va ajuta să puneți o coș de gunoi mic în mașină. Puteți folosi un recipient de cereale din plastic și îl puteți folosi ca coș de gunoi. Cutia de cereale nu va ocupa niciun spațiu, dar este perfectă pentru a pune gunoiul înăuntru. Astfel, mașina dvs. va rămâne ordonată și curată.

Păstrați-vă alimentele calde

Ați luat vreodată pizza și ați dorit să rămână caldă până când sunteți acasă și o puteți savura pe canapea? Avem trucul potrivit pentru tine! Data viitoare când ridicați mâncare, puneți-o pe scaun și puneți încălzitorul pe scaun. Acest lucru vă va menține mâncarea caldă până când sunteți acasă și vă puteți bucura de ea.