Colectia de masini a lui Cardi B pe care nu le conduce

Fie ca o iubesti sau o urasti pe Cardi B, dacă iubești mașinile, vei aprecia cu siguranță colecția ei de mașini.

În 2018, cantareata și-a dezvăluit garajul plin de super masini.

Cu toate acestea, ați fi surprins sa aflati că solista nu poate conduce de fapt, deoarece nu are permis de conducere.

Când a fost întrebat de ce are atât de multe mașini când nu putea conduce, Cardi a spus: „să faci poze cu ele”

Mai jos lista de masini detinute de Cardi B

Lamborghini Aventador

Când te gândești la o mașină de lux, mintea ta tinde să se îndrepte spre mașini precum Lamborghini și Ferrari. După ce Cardi B a dat naștere lui Kulture, fiica ei și a lui Offset, ea și soțul ei au decis să cumpere un Lamborghini  Aventador

Mașina are un motor V12 care produce 700 CP - ceea ce ar putea fi un pic prea mare pentru bebelușul din scaunul auto, nu credeti asta?

Bently Bentayga

După ce piesa de succes a lui Cardi, Bodak Yellow, a ajuns în Billboard Top 10, a decis să sărbătorească cumpărându-și acest Bentley.

Din nou, îi putem vedea dragostea pentru culoarea portocalie. Motorul twin-turbo de 6,0 litri s-ar putea să nu fie cea mai bună mașină pentru un șofer incepator, dar nu pare să-l pună în dificultate pe conducatorul auto.

Lamborghini Urus

Cardi B este clar că nu își ascunde norocul pe care il are odata cu succesul care a venit din muzica. În octombrie 2018, ea a postat pe Instagram poza cu aceasta superba masina.

Lamborghini Urus este primul SUV lansat de celebrul constructor de masini Lamborghini. Cu un motor bi-turbo V8 și o putere maximă de 478 kW / 650 CP, este cechipat cu o transmisie automată cu 8 trepte.

Cine a spus că a fi mamă înseamnă a nu avea mașini frumoase?

McLaren 720S Spider

Aici avem încă o mașină portocalie strălucitoare pe care vedeta și-a cumpărat-o. McLaren 720S Spider este cunoscut drept cel mai bun supercar de pe piață. Ca să nu mai vorbim, este genul de mașină care poate face o impresie de durată înainte chiar de a o conduce. Mașina are un motor V8 twin-turbo de 4,0 litri, care produce 710 CP.

Chevrolet Suburban

Aceasta este de departe cea mai „normală” mașină din colecția vedetei. Ca să nu mai vorbim, fiind de altfel si singura

Acest SUV clasic este o opțiune mult mai ușor de condus pentru o persoana obinuita- chiar dacă are inca un pret destul de ridicat si anume 50000 usd..

Pentru cineva care nu conduce încă, acest lucru ar putea fi oarecum dificil pentru Cardi să parcheze.

Mercedes G Wagon

Această mașină pare a fi un favorit al fanilor printre vedete și alți proprietari de mașini de lux, și asta dintr-un motiv bine întemeiat. Privind la colecția lui Cardi B, este clar că iubește mașinile portocalii strălucitoare. Deși nu le poate conduce, ele posteaza in siguranță pe Instagram.

Mercedes Maybach

Să fim sinceri, cine nu ar vrea să dețină un Maybach? Cardi nu a fost niciodată fotografiata cu această mașină, deci poate că nu a părăsit niciodată garajul. Totuși, este o doamnă norocoasă pentru că are această mașină. Ca să nu mai vorbim, această mașină este menită să fie condusă de șofer, ceea ce este perfect pentru vedeta.