Masini electrice de top pe care le poti cumpara

Masini electrice de top pe care le poti cumpara Masini electrice de top pe care le poti cumpara

În ultimii ani, mașinile electrice au căpătat avânt și au devenit din ce în ce mai populare.

Există un motiv întemeiat pentru asta.

Nu numai că sunt mai bune pentru mediul înconjurător, dar pot fi mai ieftin de întreținut și, de asemenea, au performanțe mai bune decât unele mașinile normale.

Cu toate acestea, există o gamă largă de vehicule electrice din care puteți alege și poate fi confuz să găsiți una potrivita pentru dvs. Deci, să aruncăm o privire la cele mai bune mașini electrice de pe piață chiar acum.

Tesla Model X

Să începem cu unul evident. Tesla a devenit unul dintre cei mai renumiți producători de mașini electrice din lume și, din motive întemeiate. SUV-ul Tesla este mașina de familie perfectă. Cu motoare duble, o baterie de 100kWh, un portbagaj uriaș și performanțe excelente, Tesla X este o mașină de familie de nivel următor.

Această mașină a fost proiectată pentru o experiență de siguranță supremă. Deoarece SUV-urile au o reputație oarecum divizată în ceea ce privește siguranța,Tesla X a fost fabricat cu bateria în centrul de jos al mașinii pentru a-l face mai stabil și mai puțin probabil să se răstoarne.

Nissan Leaf

În timp ce majoritatea producătorilor de mașini sunt încă departe de a-și lansa prima mașină electrică independentă, Nissan lansează aici a doua generație de Leaf. Leaf-ul original are clienți fideli și mulțumiți, dornici să vadă ce este nou în vehiculul din a doua generație. Cu o încărcare convenabilă la domiciliu, costuri minime de funcționare, liniște și simplitate practică, există un motiv bun pentru care această mașină este atât de iubită.

În plus, Leaf este la fel ca orice altă mașină, doar electrică. Este de cinci locuri, are un portbagaj spațios, este ușor de condus și cel mai bun dintre toate este accesibil la prețuri accesibile.

Renault Zoe

Micile mașini electrice sunt pe cale să devină o afacere imensă. Până acum, Renault avea piața pentru acest tip de mașină. Cu toate acestea, Honda și Peugeot au prins de atunci lansându-și propriile mici mașini electrice.

Cu toate acestea, noua Zoe nu este un concept complet nou. În timp ce exteriorul este aproape la fel ca ultima generație, interiorul este complet nou. Acum are un ecran tactil mare portret, materiale de ultimă generație și noi facilități, cum ar fi avertizarea de ieșire pe bandă. Pe lângă toate acestea, acest nou model a fost modernizat cu o baterie mai mare și mai puternică, care se încarcă și mai rapid.

BMW i3

Cel mai nou i3 s-ar putea să nu fi fost schimbat mult în exterior în comparație cu predecesorii săi, dar reușește totuși să privească în perspectivă și modern chiar și după patru ani. Totuși, noul model arată tot mai ușor decât cel precedent, în ciuda faptului că a fost doar modificat putin.Motorul rămâne același, cu toate acestea, acum aveți i3S, care este o versiune mai sportivă dacă căutați performanțe mai bune.

Audi e-tron

Primul lucru pe care probabil l-ați observa despre e-tron este că este un Audi convențional. De fapt, aceasta a fost intenția producătorului în primul rând. Acest SUV a fost creat pentru a convinge cumpărătorii obișnuiți de SUV să facă saltul la electricitate.

În timp ce alte mașini electrice tind să arate diferit față de alte mașini, Audi a făcut exact opusul pentru a normaliza vehiculele electrice. Au vrut ca clienții lor să-și recunoască mașina indiferent de ce. Cu un motor electric pe fiecare punte, partea din spate a mașinii este puțin mai puternică decât fața, pentru un total de 402 CP.

Cilindrul de cinci locuri este completat cu un portbagaj de 605 litri.

Hyundai Kona Electric

O altă opțiune mai accesibilă este Hyundai Kona Electric. Are două versiuni - gama standard și gama lungă. Raza lungă de acțiune, deși este mai scumpă decât cea din urmă, își merită prețul. Are o autonomie de peste 300 de mile, 204 CP.

În cele din urmă, această mașină este testată conform noii proceduri de testare a vehiculelor ușoare armonizate la nivel mondial - este calculată pe baza datelor reale de conducere, mai degrabă decât pe vechiul test de „conducere teoretică” care se făcea în trecut.