Cele mai bune 10 mașini electrice în 2021

Cele mai bune 10 mașini electrice în 2021 Cele mai bune 10 mașini electrice în 2021

Mini Electric

Mini Electric este un EV complet mic. Conține tot ceea ce ne dorim cu privire la Mini Cooper S. obișnuit. Cu toate acestea, este mai avansat acolo unde contează. Are zero radiații locale. Acest lucru arată că accesul fulgerător va avea o perspectivă ca EV.

Peugeot e-208

Am vrut o mașină ca aceasta. Într-o anumită măsură, este pur și simplu atât de fascinant. La exterior este descurcat. La interior, această mașină este unică și este produsă în mod izbitor. Este minunat să conduci și tu.

Aspectele industriale fac un bun impact asupra competenței. O propulsie termică acționează comutatorul climatic. Frânele sunt complet integrate. Astfel, fracționarea ineficientă a discului este utilizată doar după restaurare. Motorul este de tipul cu magnet stabil, care este în general mai puțin ineficient de căldură. Cu toate acestea, în mod natural, dacă ar fi folosit un corp unic, caracteristica de tragere ar fi putut fi mai mică.

Renault Zoe

Această mașină este pe cale să se transforme într-un lucru remarcabil. Până acum, Renault încă conduce. Cu toate acestea, cele mai bune mașini electrice vor apărea în curând în comercianți. Este pe cale să devină complicat pentru cea mai bine vândută mașină electrică din întreaga lume.

Exteriorului i se revine puțin. Cu toate acestea, interiorul este foarte nou. Împreună cu un imens ecran tactil portret. În plus, are mai multe materiale de primă clasă, mai degrabă decât plasticele inelastice ale mașinii vechi. Deocamdată, noile experiențe în materie de asistență pentru șoferi, cum ar fi avertismentele la plecarea drumurilor, precum și spatele la protecția benzii și verificarea blocurilor ar trebui să facă această mașină de oraș să se simtă mai puțin în afara străzilor.

Volkswagen ID.3

După un timp, vor exista un set de ID-uri complet electrice: cele concepute pentru SUV, un bar și, în centrul seriei, acest acces familial de dimensiuni Golf. Prin urmare, Volkswagen cere ca ID3 să tranzacționeze în număr mare, nu doar indicarea activelor din colțul prizei.

ID3 este o ușă din spate cu 5 uși, cu 5 locuri și un motor sub acționarea roților din spate. Da, puteți adăuga poftă de manoperă cu mai multe culori. Cu toate acestea, schița incluzivă este o monoboxă modernizată. Unul dintre avantajele mașinilor electrice.

Hyundai Kona Electric

Pare oarecum divers cu standardul Kona. Este disponibil cu benzină ortodoxă sau cu putere încrucișată. Nu există cadru anterior, deoarece nu necesită unul. În plus, barele de protecție față și spate reproiectate, pragurile laterale moderne și jantele superioare din aliaj de 17 inci îl fac mai neted decât mașina medie. Ancorajul de încărcare este în față, în partea stângă a mașinii, sub piciorul argintiu care atașează luminile de funcționare din timpul zilei.

Polestar 2

Polestar a fost odată Mașinile electrice ale Volvo, concurând pentru lucrările bestiei. Cu toate acestea, sa transformat într-un germen electric imparțial, deținut de Volvo și de nava sa mamă chineză. Mașinile sale s-au asamblat în China, pentru a fi comercializate la nivel internațional.

Deși lucrarea inițială de pornire a lui Polestar a fost o fuziune de convergență, frapantul Polestar 1 de 140.000 de lire sterline, aici este stabilit. Aceasta este o versiune parțială-manie pe prima pagină. Polestar 2 este o mașină de fabricație complet garantată, destinată să facă curțile solide în lansarea Polestar ca un jucător vital în spectacolul EV.

Honda e

Conceptul Urban EV se dovedește a fi o narațiune. Saga care se transformă într-un eșantion. În plus, modelul care a devenit mașina compactă, cea mai căutată de la Suzuki Jimny. Este Honda e, mașinile electrice Honda inițiale în vrac cu amănuntul.

Honda, evident, nu merge la cursa Tesla cu aceasta. Mărimile sunt Fiat 500-plus-un-bit, mai largi decât un Jazz, dar cu adevărat mai restrânse, dacă permiteți, nu are oglinzi cu aripi.

Porsche Taycan

Indiferent de determinările masive ale ingineriei Porsche de a stimula tehnologia mașinilor electrice, Taycan este încă o mașină electrică. În 2021, acest lucru înseamnă că ajunge în continuare cu limite. De exemplu:

Autonomie - 280 de mile pentru Turbo dacă conduceți ca un novice.

Timp de încărcare - 5 până la 80 la sută în 22,5 minute dacă puteți descoperi unul dintre încărcătoarele de curent continuu din Europa eficiente în distribuirea 270KW și greutatea de 2,3 tone.

BMW i3

Cel inovator reușește să pară extrem de oarecum îmbunătățit. De fapt, este doar un ciudat: o bandă modernă de argint pentru acoperiș. Împreună cu diverse ciupituri pentru bara de protecție în față și în spate și alte câteva pliuri mici. Sursa de scop rămâne la fel, un motor electric contemporan cu un singur echipament care ilustrează dintr-o baterie litiu-ion de mare putere cu o capacitate de 94Ah.

Tesla Model S

Mașina electrică inițială cu amănuntul a lui Tesla a fost prezentată acum opt ani. Pentru mașinile electrice Volvo și mașinile electrice mici, de fapt, a fost un timp foarte extins. Îmbunătățirile în inovația bateriei și restul denotă că vehiculele electrice au apărut într-un mod alungit de atunci. Într-un fel, Modelul S încă remediază industria. Se simte nou să conduci.

Acest salon cu 4 uși și 5 scaune este mașina care a lansat firma Elon Musk din California. Ca o putere cu care trebuie să ne gândim, o companie ale cărei mărfuri sunt demne de a sta împreună, asemănătoare cu BMW, Audi și Mercedes-Benz. Eficiența este vastă.