Cele mai bune Suv-uri mici și compacte din 2021

Cele mai bune Suv-uri mici și compacte din 2021 Cele mai bune Suv-uri mici și compacte din 2021

Spre deosebire de înainte, în zilele noastre, mulți oameni cumpără SUV-uri decât obișnuiau să cumpere pick-up-uri și alte modele de automobile. Producătorii auto au înțeles această schimbare și fac distracție și sunt capabili să conducă SUV-uri compacte. Acestea găzduiesc mai mult spațiu decât berlinele și motoarele puternice care pot urca până la 302 cai putere. Dintre numeroasele SUV-uri construite, există cinci fabricate cu cele mai noi modele și tehnologie gata să satisfacă nevoile actuale ale pieței pentru crossover compact; dacă doriți să obțineți un SUV de ultimă generație, aici o listă cu 5 dintre cele mai moderne.

Chevrolet Equinox  - vehiculul de ultimă generație nu a fost încă lansat, dar până când este deschis pentru piață, iată câteva dintre caracteristicile sale incredibile. Are un singur motor, 170 cai putere, un motor turbo cu patru cilindri cu transmisie automată cu șase trepte. Acest vehicul este unic; puteți solicita mai multe informații.

Honda CR-V-  este cel mai strălucitor și mai strălucitor crossover compact de pe piață. În plus, vine cu un motor cu patru cilindri turboalimentat de 190 de cai. Din nou, un spațiu spațios de 39 de metri cubi pentru transportul de marfă și 75 de metri cubi în interior. SUV-ul este unic în multe feluri și accesibil pentru mulți. 

Volkswagen Tiguan -  se numără printre cele mai spațioase crossover-uri compacte din această generație . Cu o putere de 184 cai și un motor turbo cu patru cilindri încărcat, care este un automat cu opt trepte. Designul său nu este sportiv, ci un model mai asemănător cu cel al afacerii. Cu toate acestea, motorul său este neted și circulă confortabil atât la viteză mică, cât și la viteză mare.

Mazda CX-5 - Mazda cx5 arată mai luxos decât prețul său, vine cu un ecran tactil de 10,3 la bord și un cadran rotativ de control ca nimeni altul în această generație de SUV. Este, de asemenea, unic prin faptul că are controale de siguranță, cum ar fi senzorul pietonal, controlul de păstrare a benzii și controlul digresiei benzii. Din acest motiv, a fost votată cea mai sigură mașină.

Ford Bronco Sport - vine  cu un motor turbo încărcat cu trei cilindri de 181 cai putere. Un ecran tactil 8.0, sistem de infotainment și are funcții de conectivitate Android. Crossoverul compact este elegant și sportiv, cu o deplasare lină atât la viteză mică, cât și la viteză mare. Aceasta este mașina de care aveți nevoie dacă sunteți un pasionat de mașini sport.