Cele mai bune masini de familie

Cumpararea unei masini noi pentru familie este un proces complex si potential foarte costisitor. Saptamana aceasta, pentru a face lucrurile putin mai usoare, specialistii au redus terenul pana la cele mai bune 10 masini de familie din 2019.

Multi oameni care, odata, ar fi ales o masina de familie traditionala, cumpara acum SUV-uri si MPV-uri.

Cu toate acestea, aceasta nu inseamna ca piata de masini de familie este moarta; inca mai contabilizeaza un numar foarte mare de vanzari si este foarte competitiva, deci exista niste modele excelente acolo – si cateva oferte minunate de facut.

Dar ce face o masina de familie buna? Ei bine, trebuie sa fie practica, ieftina, bine echipata si sa consume putin; cu alte cuvinte, trebuie sa fie buna la toate.

Skoda Octavia este pur si simplu una dintre cele mai bune masini de familie disponibile, oferind un interior practic si spatios, costuri reduse de functionare si kit standard generos. Am echipat motorul pe benzina de 1,4 litri cu sistem de etansare SE, care va ofera senzori de parcare in spate, o cotiera frontala centrala si controale climatice.Honda CivicCel mai recent Honda Civic este un vehicul bun de condus si are o multime de spatiu interior pentru familie si pentru bagaje. Adaugati la aceasta o gama impresionanta de echipamente de siguranta standard, si este usor sa o recomandati tuturor

Toyota PriusAtat de greu de crezut, Toyota Prius este acum in a patra generatie, iar modelul actual reprezinta un pas important inainte pentru cea mai bine vanduta masina hibrid din lume.

Nu numai ca este cel mai curat si mai eficient Prius, este, de asemenea, cel mai bun de condus.Seat LeonCa si surioara sa, Volkswagen Golf, Seat Leon este practica si are motoare puternice. Acesta ofera, de asemenea, un interior practic si usor de utilizat, iar in timp ce unele dintre materialele plastice interioare par putin ieftine, acest lucru este usor de iertat cand masina este atragatoare.Audi A3 SportbackAudi A3 are motoare puternice si eficiente si ofera un echilibru excelent intre confort si control la suspensia SE. Mai mult, interiorul este frumos construit, cu spatiu suficient pentru patru persoane, plus un portbagaj util. Va recomandam modelul A3 Sportback, care are cinci usi si sporeste practicabilitatea