Sexualitatea la cei din zodia Taur

Sub aparenta materialismului se ascunde cel mai senzual dintre toate semnele zodiacului. Raspandesti un erotism bland, asemanator trupurilor rotunde si albe, atat de apreciate de pictorii flamanzi. Traiesti o sexualitate care se afla sub semnul implinirilor. Ai nevoie de placere si de relatii carnale din abundenta. Insa esti adepta fidelitatii fata de partener. Iti place atat sa oferi placerea cat si sa o primesti, in tihna si calm. Mai mult decat orice, detesti sabotorii. De altfel, ai toata dreptatea sa te lasi in voia intuitiei tale care nu da gres, pentru a-i repera… si a sta departe de ei.

Energia Porti in tine energia de temut a alergatorului de cursa lunga. Insa rezistenta ta de alergator este dublata de aceea a campionului hotarat sa obtina medalia de aur. Atunci cand iubesti, intreaga eternitate se afla inaintea ta si intelegi sa profiti de fiecare secunda pana la extazul final. Si pentru ca iubesti din toata fiinta si cu toata inima, reusesti sa-ti coplesesti partenerul care nu intarzie sa ti-o spuna. Ai, de asemenea, darul imens de a trezi bestia adormita din partener si de a-i stimula fantezia, aceea care tie iti lipseste cateodata.

Imaginatia Ca un Taur adevarat cu picioarele pe pamant, iti place tot ceea ce este concret, solid. Ai avea parca tendinta sa privesti de sus puterea pe care o are imaginatia asupra unei sexualitati implinite. Imaginatia este rezervata celor care traiesc in vis? Spre deosebire de tine, care nu apreciezi nimic mai mult decat actiunea? Ar insemna sa ocolesti un aspect tulburator al personalitatii tale de Taur: ti se intampla cateodata, spre imensa placere a partenerului tau, sa „explodezi”. Te infatisezi atunci sub trasaturile celei mai indraznete fiinte. Experimentezi ceea ce este interzis, dorintele cele mai scandaloase, uluindu-ti partenerul!

Partenerii Inclinatia ta profunda si senzuala pentru placerile carnii va fi subjugata de un Scorpion. El va avea o singura dorinta: sa se cufunde impreuna cu tine si in tine si sa te insoteasca pana la capat. Un Taur, ca si tine, va stii sa gaseasca o perfecta potrivire fizica. Balanta va aduce o nuanta artistica efuziunilor tale. Un Peste te va completa in perfectiune, atat din punct de vedere sentimental cat si sexual. Si de ce nu, un Sagetator pentru energia sa atat de comunicativa?