Astrosex – scorpionul

Sexualitatea

Scorpionul este prin excelenta zodia sexualitatii. Ai un avans serios fata de celelalte 11 zodii. Nimic nu te sperie, nimic nu te scandalizeaza. Atractia deosebita pe care o ai pentru lucrurile ciudate te indeamna sa cauti aventurile si relatiile cele mai extreme. Ai in mana atuu-rile celei mai experte dintre curtezane. Aceasta face ca tu sa fii partenera cea mai cautata de toate celelalte semne.

Energia

Este legata direct de puternicul tau psihism voluntar orientat spre tot ceea ce tine de sex si de placere. Esti o fire extrem de tonica si simti nevoia sa treci la actul fizic cat mai repede si cat mai des posibil. Iti place sa ai o multime de parteneri si sa-i conduci, pe fiecare in parte, in infern, fara cea mai mica teama sau retinere. Iar ei te urmeaza fara sa opuna nici cea mai mica rezistenta, intr-atat de mare este puterea ta de convingere.

Imaginatia

Esti una dintre zodiile cele mai atrase de fantezii. Iti place sa-ti imaginezi totul inainte de a trece la actiune. Ai la inima in special acele situatii nu prea clare in care evolueaza indivizi ciudati, barbati sau femei. Te inconjori cu maiestrie si abilitate de toti partenerii pe care iti place sa-i pui in situatii limita. Iar ei se vor prinde cu mare placere in jocul tau, incercand chiar sa se auto-depaseasca.

Partenerii

Un Scoprion ca si tine. Va veti antrena reciproc intr-o calatorie neintrerupta spre placerile carnale. Spre exigentele cele mai extreme.

Pestii, datorita fascinatiei reciproce care te determina sa experimentezi taramul minunat al intimitatii celuilalt impreuna cu partenerul apartinand acestei zodii.