Sagetator

Ai senzualitatea unei amazoane, secreta, jucausa si aventuriera in acelasi timp.

Te numeri printre extrem de putinele semne capabile sa deosebeasca foarte usor placerea sexuala de sentimente. Mai exact, o noapte arzatoare in compania unui necunoscut are toate sansele sa ramana pentru tine doar o amintire extraordinara. Nimeni nu trebuie sa conteze pe tine ca ti-ai putea petrece restul zilelor visand languroasa Ia o reintalnire aproape imposibila. Spontaneitatea care te caracterizeaza face din tine mai degraba o fiinta stralucitoare decat una constant senzuala.

Se naste direct din gustul tau secret pentru aventura si descoperiri. La tine, sexualitatea se aseamana cu o calatorie promitatoare si pasionanta. Asa se explica entuziasmul si uimirea fermecatoare de care dai dovada in fata tuturor surprizelor pe care ti le-ar putea rezerva partenerul. Tu nu esti niciodata socata, fiindca te afli in permanenta in fata unor descoperiri fermecatoare.

Regula de aur care iti guverneaza fanteziile tine de un singur cuvant: jocul. Acesta este motorul excitatiei tale. Toate fanteziile te atrag, cu conditia sa fie excitante si amuzante in acelasi timp. Partenerul iti ghiceste aceste ganduri dupa sclipirea care ti se aprinde in priviri. El stie in acest moment ca a castigat si ca vei accepta toate excentricitatile pe care ti le va propune.

Un Sagetator ca tine, pentru a intalni si la partener aceleasi inclinatii spre joc, ceea ce iti intretine sexualitatea.

Varsatorul, care iti va stimula gustul pentru aventura simturilor si nu va ezita sa te determine sa-ti asumi riscul unor “ghidusii” amoroase.

Pestii, zodie care iti impartaseste gustul pentru descoperiri si pentru care dragostea fizica este o adevarata calatorie.