Semnificatiile nasului umed la pisici

  • Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
  • Animale

1. Semnificatiile nasului umed la pisici

Pasionatii de animale de companie nu vor ezita niciodata sa-si analizeze in detaliu modul in care animalele isi modifica o serie de caracteristici generale sau comportamentale si sa-si puna o serie de intrebari cu referire la acestea. De pilda, nasul umed la pisici - te-ai intrebat vreodata de ce apare?

Prezenta sau absenta acestui nas umed poate indica o serie de nereguli ale organismului sau probleme de sanatate. Insa nu intotdeauna.

 

Nasul umed la pisici este intotdeauna un semn bun caci, din punct de vedere medical, acesta indica faptul ca pisica se simte perfect in mediul in care aceasta traieste si ca totodata nu exista niciun motiv de ingrijorare cu privire la starea de sanatate. Pisicile stiu cel mai bine sa-si ascunda suferinta atunci cand apar o serie de dezechilibre interioare astfel ca, nasul uscat poate indica o problema de sanatate. Uneori, nasul se usuca si ca dovada a deshidratarii, semn ca pisica ar trebui sa bea mai multa apa sau pentru faptul ca temperatura mediului ambiant in care aceasta locuieste este una ridicata si duce la reducerea apei din corp.

 

Asadar, in concluzie, nasul umed la pisici nu reprezinta niciun motiv de ingrijorare ci dimpotriva, e un semn ca toate aspectele medicale decurc in mod corespunzator.