Saved by the Bell se intoarce,tot ceea ce trebuie să știi despre noul sezon

Saved by the Bell se intoarce,tot ceea ce trebuie să știi despre noul sezon Saved by the Bell se intoarce,tot ceea ce trebuie să știi despre noul sezon

Au trecut 27 de ani de când Zack, Kelly, Slater, Jessie, Lisa și Screech au absolvit Bayside High și mai bine de 20 de ani de la ultima extindere a francizei Saved by the Bell . 

În cursul acestui an, comedia NBC va fi reînviată - dar unde? Și cu cine?

De când reînvierea a fost anunțată pentru prima dată în septembrie trecut, mai mulți membri ai distribuției moștenitoare s-au înscris pentru a-și relua rolurile iconice. Alții nu au fost abordați . Și în timp ce știrile continuă să vina despre continuarea actuală, atât de multe rămân necunoscute. De exemplu: Zack și Kelly sunt încă căsătoriți? Ce s-a întâmplat vreodată cu tatal vitreg al lui Jessie, Eric? Și când a fost ultima dată când cineva - și ne referim la oricine - a vorbit cu Tori? (Măcar o au pe Facebook?)

Mai degrabă decât să speculeze cu privire la ceea ce noi nu știm, TVLine a întocmit lista de mai jos , care conține informatii stiute - și vo, continua să - l actualizeze cu infomatii în continuare pe măsură ce aflăm mai multe.  Cel mai important: Când va avea premiera? Și cum vei putea să-l urmărești?

Mark-Paul Gosselaar , care joacă în prezent în mix-ish- ul ABC , își va reîncerca rolul de  Zack Morris într-un rol recurent. Este de așteptat să apară în trei episoade în sezonul 1.

Mario Lopez își va relua rolul de AC Slater într-o capacitate regulată de serie. Este, de asemenea, producător.

Elizabeth Berkley este „atât de încântată” să pășească înapoi în rolul lui Jessie Spano.

Tiffani Thiessen , care este legata în prezent de Alexa și Katie de Netflix , va apărea în „ un episod sau două ” în rolul lui Kelly Kapowski .

Dustin Diamond , care l-a interpretat pe Samuel „Screech” Powers în serialul original, a declarat pentru TMZ că nimeni nu a luat legătura cu el pentru un rol în sezonul mult asteptat., care va avea premiera pe serviciul de streaming Peacock al NBC la sfârșitul acestui an.

"Dintre toți membrii din distribuție, am fost în ... cele mai multe [episoade], și nu mai este cazul dacă nu sunt în noul", a spus Diamond. - Și cum ați salvat de clopot fără Screech, nu? ... Toți ar trebui să facem parte din asta. "