Restaurante de vizitat cand ajungeti in Londra

  • Duminică, 13 Iunie 2021
  • Turism
Restaurante de vizitat cand ajungeti in Londra Restaurante de vizitat cand ajungeti in Londra

Londra este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Este renumit pentru atracțiile turistice precum Palatul Buckingham, Big Ben, Turnul Londrei, Tower Bridge, Trafalgar Square și, desigur, mâncarea sa. Există multe restaurante în orașul Londra care umple vizitatorii cu o experiență culinară excelentă și cu gustul mâncării și ambianței bune.

Gimcana

Dacă sunteți un fan al Bombay Gymkhana, cu siguranță veți iubi acest loc. Inspirat de Gymkhana Bombay, acest restaurant din Londra aduce Bombay în Londra.

Este numit printre cele mai bune restaurante din Londra. Dacă sunteți la Londra și doriți să gustați mâncarea indiană autentică, Gymkhana este locul potrivit pentru a fi. Veți fi servit cea mai bună mâncare gătită în casă, decorată cu condimente proaspete și aromate.

Ambianța și serviciile restaurantului sunt, de asemenea, uimitoare.

Roka

Roka este un loc absolut întâmplător la Londra. Există numeroase feluri de mâncare servite în acest restaurant, care se situează întotdeauna pe lista celor mai bune 100 de feluri de mâncare din Londra. Cele mai bune feluri de mâncare ale restaurantului sunt sushi și alte preparate japoneze.

Pentru prima dată, oaspeții se vor distra cu meniul de degustare. Ambianța restaurantului este, de asemenea, foarte uimitoare. Bucătăria deschisă cu grătar este punctul central al decorului general. Este cel mai bun loc pentru a petrece timpul cu prietenii și pentru a savura o masă delicioasă.

Som Saa

Un fost prăjitor de cafea din estul Londrei, Som Saa este acum un restaurant permanent. Din aprilie 2016, servește cele mai bune bucătării iubitorilor de mâncare din Londra.

Meniul de mâncare de stradă direct de pe străzile din Thailanda este o necesitate aici. Cele mai delicioase rețete thailandeze sunt gătite în bucătăria condusă de Mark Dobbie și Andy Oliver. Interesant este că niciunul dintre ei nu este thailandez. În cazul în care Mark provine din Australia, Andy este britanic. Dar amândoi gătesc cea mai bună masă thailandeză.

Puteți merge la cocktail bar pentru a lua câteva băuturi după cină. Decorul relaxat și ambianța adaugă gust.

Barbaria

Restaurantul de gamă medie este o furie în Londra. Servește cea mai bună mâncare la grătar din Londra. Este, de asemenea, unul dintre cele mai aglomerate restaurante din Londra. Londonezii sunt uimiți de mâncare aici și este destul de evident prin coada lungă pe care o veți găsi întotdeauna aici.

Meniul israelian modern gâdilă papilele gustative. Meniul conține câteva rețete antice din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

 

Barrafina

Barrafina este un alt restaurant numit printre cele mai bune restaurante din Londra. Deținut de frații Hart, acest restaurant este barul autentic al plăcilor și fără rezervări.

Setarea este absolut uimitoare, iar meniul este absolut delicios. Fructele de mare înregistrează cea mai mare valoare, iar alte delicatese sunt, de asemenea, foarte iubite în rândul meselor. Acesta este un motiv excelent pentru a vizita acest restaurant și a verifica ce alimente oferă.

Hoppers Soho

Unul dintre cele mai bune restaurante din Londra, Hoppers Soho este destinat mâncărurilor care doresc o masă fastuoasă, dar într-o gamă de prețuri accesibile.

Mâncarea din Sri Lanka este specialitatea aici. Cele mai bune feluri de mâncare din Sri Lanka și Tamil Nadu ajung la masa de luat masa. Setarea Soho este destul de fascinantă. Setarea informală și vibrantă ridică starea de spirit într-o clipită. Este cel mai bun loc pentru a petrece o seară relaxată cu familia și prietenii la mâncare și băuturi bune.