Ce sa vizitezi in Londra, recomandari

  • Luni, 19 Aprilie 2021
  • Turism
Ce sa vizitezi in Londra, recomandari Ce sa vizitezi in Londra, recomandari

Grădina Zoologică din Londra

Grădina Zoologică din Londra se mândrește cu 712 specii de animale și câteva premii mondiale. A fost fondată în 1828 ca prima grădină zoologică științifică de pe planetă, dar nu a fost deschisă publicului decât în ​​1847.

Primul pavilion de reptile din lume, precum și primul acvariu public de apă sau pavilion de insecte, au fost deschise și aici. Grădina zoologică este situată în partea de nord a Regent's Park. Puteți ajunge aici cu mașina sau cu transportul public.

Până în prezent, aveți suficiente idei despre vizitarea Londrei și despre locurile pe care ar trebui să le includeți pe lista dvs. de vizite obligatorii. Fie că este vorba de călătoria dvs. de afaceri, fie că doriți să fiți acolo pentru vacanță, ar trebui să vă distrați nelimitat. Londra a fost întotdeauna una dintre cele mai preferate destinații printre vedete.

Deci, nu știi niciodată dacă să te ciocnești de cineva pentru care poți înnebuni! Rezervați bilete de avion mai devreme dacă mergeți acolo în sezonul de vârf. De asemenea, ar trebui să fii pregătit să faci față vremii plictisitoare din Londra. Fii pregătit pentru asta. Călătorie fericită!

Oxford Street

După ce am atins punctul culminant, nu este nimic mai bun decât să încheiem această discuție. După ce ați terminat cu toate locurile din Londra, vizitați Oxford Street. Aceasta este cea mai bună zonă comercială din Londra, care are peste 300 de magazine și primește peste 50.000 de vizitatori în fiecare zi.

Există magazine departamentale de renume internațional, care vă vor atrage prin afișajele fabuloase. Dacă este posibil, ar trebui să vizitați această stradă în timpul sezonului de Crăciun și Anul Nou. Strada este iluminată de luminile de Crăciun, iar serile sunt superbe acolo.

Wonderlab: The Gallery Gallery

Acesta este muzeul științific din Londra, care poate fi cel mai bun loc pentru geeks științific și pentru copii. Când copiii văd lucrurile pe care le citesc practic în cărți, le va fi mai ușor să înțeleagă.

Această galerie interactivă scoate la iveală minunea științifică din viața ta obișnuită și ți le prezintă prin lucrări de artă atractive, spectacole live și opere de artă. Puteți participa la experimentele live sau puteți face un tur al a șapte zone tematice și, de asemenea, să vă uimiți de munca geniilor științifice și matematice.

 Academia O2 Brixton

Dacă sunteți un iubitor de muzică și căutați cele mai bune concerte de muzică live, există numeroase locuri în Londra. Brixton Academy din sudul Londrei este una dintre aceste destinații fabuloase. Inițial, a fost un teatru și un cinematograf și a fost numit Astoria.

După cincizeci de ani, a fost transformat într-un loc minunat pentru organizarea concertelor rock și pop live. Celebrele acte jucate în acest loc sunt, Sex Pistols, The Clash, Madonna și New Order. Această academie a văzut performanța finală a lui Smiths. Pentru muzică, acest loc este cu adevărat minunat.

BFI IMAX

Ești un pasionat de film? Apoi, includeți British Film Institute pe lista locurilor de vizitare din Londra. Este situat în zona populată din Southbank și este o destinație perfectă pentru turiștii care doresc să se relaxeze după o zi obositoare de plimbare în locurile istorice din jurul orașului.

Puteți viziona orice filme, indiferent dacă este ceva modern sau clasic, așa cum a arătat BFI în mod regulat. De asemenea, există o bibliotecă și magazine de verificat. BFI are propriul restaurant și bar, unde puteți mânca ceva delicios. Luați gustările și băuturile preferate și urmăriți filmul la alegere.

Piața de flori Columbia Road

Numele este suficient pentru a descrie locul, nu? Dar, odată ce te duci acolo, mugurii înfloriți te vor întâmpina pe toți zâmbind. Situată în East End din Londra, această piață este renumită pentru o atmosferă prietenoasă. Îți poți face duminicile pline de viață și distracție, întrucât piața este deschisă în acea zi de la 8 dimineața până la 15:00.

Există 60 de magazine independente, inclusiv magazine de haine de epocă, magazine de cupcake, grădini și antichități, mici galerii de artă și, evident, delicatese englezești și italiene. Deci, în timp ce cumpărați semințe, plante sau flori, vă puteți alimenta și de la cafenele, restaurante și pub-uri din apropiere.