Ce sa vizitezi in Austria, recomandari

  • Duminică, 14 Martie 2021
  • Turism

Schafberg

Schafberg este un vârf înalt cu o colibă ​​de munte în vârful său, care poate fi găsită în Munții Salzkammergut. Acest munte face parte din Alpii Calcare și este cu adevărat un loc unic de vizitat.

În ciuda locației îndepărtate, puteți ajunge cu ușurință la acești munți pe o cale ferată cu aburi, care este o excursie singură. Dacă doriți o adevărată aventură în Austria, acesta este cu siguranță un loc de luat în considerare.

Palatul Mirabell

Palatul Mirabell , situat în Salzburg, este o structură veche care datează din secolul al XVI-lea. De-a lungul anilor s-au făcut multe renovări pe această clădire, iar estetica sa este uluitoare pentru a spune cel mai puțin.

Interiorul clădirii este la fel de luxos ca și exteriorul și există excursii pe care le puteți face pentru a o vedea singur.

Opera de Stat din Viena

Opera de Stat din Viena , care poate fi găsită în afara centrului, este locul perfect pentru a merge atunci când căutați o doză de cultură și artă. Scările din marmură și plafoanele superbe pictate în interiorul acestei clădiri fac din aceasta o priveliște uimitoare.

Puteți alege să faceți un tur al acestei clădiri, dar este foarte recomandat să accesați un musical aici înainte de a vă întoarce acasă.

Peștera Eisriesenwelt

Peștera Eisriesenwelt este locul ideal pentru iubitorii de natură. Acest complex de peșteri oferă unele dintre cele mai bune obiective naturale din toată Austria.

Mai întâi va trebui să parcurgi câteva sute de pași pentru a intra cu adevărat în peșteri, dar merită foarte bine drumul. Aceste peșteri oferă o frumusețe unică pe care nu ați văzut-o niciodată și este un mod destul de ieftin de a vă distra în timp ce sunteți în vacanță. Deoarece temperatura din peșteră este de obicei sub 0 ° C, este recomandat să purtați haine calde și să purtați cizme de drumeție pentru o oră de vizită.

Krems an der Donau

Krems este un oraș istoric minunat, unde puteți afla mai multe despre Austria în ansamblu, distrându-vă mult. Acest loc este cunoscut pentru industria vinului în plină expansiune și există chiar și un muzeu dedicat complet vinului.

Există unele naturi și arhitectură cu adevărat frumoase în acest oraș, așa că merită vizitat.

Castelul Hochosterwitz

Acest castel medieval este genul de lucruri pe care le-ai văzut doar în basme și a inspirat de fapt povestea Frumuseții adormite. Aici veți găsi tot felul de arme din secolul al XIV-lea și puteți face tururi regulate.

Când vizitați acest castel, veți afla despre istoria locală și folclorul în timp ce explorați holurile întunecate ale acestui magnific castel.