Putini stiu ca ei chiar au fost casatoriti

Putini stiu ca ei chiar au fost casatoriti Putini stiu ca ei chiar au fost casatoriti

Angelina Jolie și Billy Bob Thornton

Ei bine, înainte ca #Brangelina să fie un lucru, actrița Angelina Jolie era căsătorită cu Billy Bob Thornton. Relația lor a durat din 2000 până în 2002 și a stârnit zvonuri despre cuplul care se lega în limuzină înainte de emisiuni de premiere și purta coliere care conțin sângele celuilalt. Cu toate acestea, Billy Bob susține că mariajul lor „nu a fost la fel de nebun pe cât au scris oamenii”.

Renée Zellweger și Kenny Chesney

Timp de patru luni scurte în 2005, actrița Bridget Jones Diary Renée Zellweger și actorul Kenny Chesney s-au căsătorit. Când a cerut divorțul, Zellweger a ajuns să menționeze „frauda” drept motiv al separării. Cu toate acestea, ea a insistat că alegerea formulării sale este „pur și simplu un limbaj legal și nu o reflectare a caracterului lui Kenny”. În 2004, Renee a plătit 1,32 milioane de dolari pentru o fermă de 40 de secțiuni din Connecticut. Ea s-a străduit să vândă această proprietate în diferite evenimente, însă este încă titularul acestei compoziții. Recent, ea deținea un complex de unități de tip loft în New York, pe care le-a descărcat în 2011 pentru 7,4 milioane de dolari.

Kim Cattrall și Mark Levinson

Actrița Sex and the City Kim Cattrall s-a căsătorit cu Mark Levinson în 1998. Căsătoria lor a fost evident foarte reușită într-un anumit departament, deoarece duo-ul soțului și soției a co-scris o carte intitulată Satisfacție: arta orgasmului feminin în 2002. Din păcate, nu prea mult altfel părea că merge bine, iar cuplul a solicitat divorțul în 2004.

Deși SATC a fost cea mai de succes afacere din întreaga sa carieră, a ajuns să provoace o ruptură în viața ei personală. Ea spune că programul de lucru a fost atât de brutal încât i-a rupt. „Mi-a costat căsnicia pentru că nu am fost niciodată acasă. Nu am fost niciodată acolo, iar soțul meu a devenit singur, supărat și competitiv, și a fost greu, a fost foarte greu. ”

George Clooney și Talia Balsam

George Clooney și Amal Alamuddin sunt unul dintre cuplurile de aur de la Hollywood, dar George a fost odată căsătorit cu mult înainte de a-și întâlni actuala soție - și a fost atât de tumultos încât a jurat să nu se mai căsătorească niciodată! Vorbind despre căsnicia sa de 4 ani cu actrița Talia Balsam, care a început în 1989, i-a spus lui Barbara Walters în 1995: „Nu mă voi mai căsători din nou pentru că nu mă pricepeam la asta” Din fericire, a decis să-i mai dea o lovitură, deși mulți ani mai târziu. George deține case peste tot în lume. Aparent, cea mai cunoscută proprietate a lui George este proprietatea sa de 15 camere de pe lacul Como din Italia, pe care a obținut-o în 2002 pentru 30 de milioane de dolari.

Uma Thurman și Gary Oldman

Faimoasa actriță Uma Thurman, care este cunoscută mai ales pentru că a jucat un badass în Kill Bill, s-a căsătorit cu colegul actor Gary Oldman în 1990. Gary era cu 12 ani mai în vârstă decât Uma, iar ea era a doua soție a sa. Cuplul s-a despărțit doar doi ani mai târziu, iar Oldman este acum cu soția numărul cinci, Gisele Schmidt. Uma însăși s-a căsătorit cu Ethan Hawke în 1998, dar au divorțat și în 2005.