CUPLURI CELEBRE DE CARE OAMENII NU STIU CA AU FOST ODATĂ CĂSĂTORITE, PARTEA A-3-A

CUPLURI CELEBRE DE CARE OAMENII NU STIU CA AU FOST ODATĂ CĂSĂTORITE, PARTEA A-3-A CUPLURI CELEBRE DE CARE OAMENII NU STIU CA AU FOST ODATĂ CĂSĂTORITE, PARTEA A-3-A

Kid Rock și Pamela Anderson

Pamela Anderson este cunoscută mai ales pentru că este o pruncă Baywatch, dar nunta ei cu Kid Rock este, de asemenea, ceva care a câștigat destul de multă atenție. Cei doi animatori s-au căsătorit pe un iaht de petrecere în St. Tropez în iulie 2006. Dar până când cuplul a divorțat în noiembrie 2007, nici măcar nu mai vorbeau. De fapt, cei doi nu au vorbit niciodată după despărțire, potrivit Pamela. În 2006, Kid a plătit 11,6 milioane de dolari pentru un conac în stil balinez cu 5 camere, în Malibu, California. El a înregistrat casa disponibilă pentru a fi achiziționată în 2013 pentru 13,5 milioane de dolari, tolerând în cele din urmă 9,5 milioane de dolari în iunie 2017.

 

Kate Winslet și Sam Mendes

Regizorul Sam Mendes și căsătoria actriței Kate Winslet din 2003 păreau să urmeze o călătorie ciudată care imită viața. În cursul căsătoriei lor, Mendes a regizat filmul Revolutionary Road în 2010, cu soția sa. Filmul a urmat povestea relației de cuplu aflată în declin. După ce filmul a terminat filmările, au apărut știri că și cuplul din viața reală a solicitat divorțul!

Shannen Doherty și Ashley Hamilton

După câțiva ani de adolescență sălbatică, Ashley Hamilton (fiul lui George Hamilton) s-a căsătorit cu vedeta 90210 Shannen Doherty în 1994. Cuplul s-a căsătorit în decurs de două săptămâni de la prima întâlnire, dar a ajuns să divorțeze doar cinci luni mai târziu! Chiar dacă au fost primul gust reciproc al vieții de căsătorie, amândoi s-au căsătorit cu alții, iar Ashley are și un fiu mic.

Carmen Electra și Dennis Rodman

Iată o altă căsătorie aparent întâmplătoare din anii '90, care a ajuns să dureze doar un an. Carmen Electra și Dennis Rodman au spus: „Da” într-o nuntă din 1998 din Las Vegas. Vorbind despre căsătoria lor de scurtă durată, ani mai târziu, în seria Oprah Where Are They Now, Carmen a spus: „Relația noastră a fost foarte pasională. Când era bine, era uimitor și când era rău, era cel mai rău. ” Se pare că Dennis a încercat să anuleze căsătoria la doar nouă zile de la nuntă, dar au decis să o încerce - doar să depună cerere de divorț la câteva luni după aceea, în 1999. În 2002, Carmen a plătit 1,35 milioane de dolari pentru o casă închisă în Beverly Hills. A locuit în această proprietate până în 2014, când a vândut-o cu 3,75 milioane de dolari. Planificarea ei ar fi putut să nu fi fost incredibilă în lumina faptului că, de fapt, la două luni după ce cumpărătorul a ajuns acasă, el a dat-o cu 4,8 milioane de dolari.

Janet Jackson și René Elizondo Jr.

Pentru cea mai mare parte a căsătoriei lor de opt ani, care a început în 1991 și s-a încheiat în 1999, Janet Jackson și compozitorul / regizorul René Elizondo Jr. și-au păstrat relația secretă. Dar când a venit momentul divorțului lor, totul a explodat chiar în ochii publicului!

Un divorț foarte dezordonat a fost urmat de un proces pentru 10 milioane de dolari. René a acuzat-o pe Janet că și-a manipulat tulburarea mentală pentru a-l determina să se căsătorească cu ea și să semneze un prenupt nedrept. Janet a susținut că cauza decesului relației lor a fost dependența lui René de medicamentele eliberate pe bază de rețetă. În cele din urmă, René a ieșit învingător (și cu 10 milioane de dolari mai bogat)!