Cupluri celebre de care oamenii nu stiu ca au fost odată căsătorite, partea a-2-a

Will Smith și Sheree Zampino

Familia lui Will Smith este destul de faimoasă, inclusiv soția sa, Jada Pinkett Smith. Dar înainte de a-l cunoaște pe Jada, Will a fost căsătorit cu Sheree Zambino din 1992 până în 1995 - chiar a avut un fiu cu ea, Trey! Și Sheree s-a recăsătorit, cu Chargerul San Diego Terrell Fletcher, dar căsătoria s-a încheiat și cu divorțul. Este, de asemenea, antreprenor chiar acum, proprietarul afacerii online, buticul Sheree Elizabeth. Will Smith are un activ total de 350 de milioane de dolari. El este unul dintre cele mai generoase compensații de pe ecran din ultimii douăzeci de ani, după ce a câștigat un număr considerabil de dolari doar în rate de plată de mutare

Nicky Hilton și Todd Meister

Femeia de afaceri americană și socialistă Nicky Hilton s-a căsătorit cu managerul de bani Todd Meister într-o ceremonie spontană de la ora 2.30 la Las Vegas în august 2004. Totuși, Todd propusese cu câteva săptămâni mai devreme, iar cuplul plănuise o nuntă chiar dacă au ajuns să fugă.

„Plănuiau să se căsătorească în această toamnă, dar, în timp ce se aflau în Las Vegas, au simțit că ar fi mai puțină atenție dacă ar face-o acolo”, a raportat revista People prin intermediul purtătorului de cuvânt al lui Nicky. „De asemenea, au simțit că va fi mai intim. Si a fost. Aceasta nu a fost o decizie spontană. Todd propusese de fapt cu câteva săptămâni mai devreme. ” Planificată sau spontană, nu contează deoarece căsătoria a fost anulată doar trei luni mai târziu!

Drew Barrymore și Tom Green

La vârful carierei sale în 2000, Drew Barrymore a legat nodul cu comediantul Tom Green. Cuplul va continua să joace împreună în filme precum Charlie's Angels și Freddy Got Fingered. Poate că petrece timpul acasă și la muncă s-a dovedit a fi prea mult, deoarece Tom a cerut divorțul după doar câteva luni, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Ani mai târziu, Green a apărut pe Oprah într-un film special unde sunt acum. Vorbind despre căsătoria sa cu Barrymore, el a spus: „A fost doar o scurtă perioadă de timp când am avut o căsătorie scurtă. Nu prea tind să vorbesc despre asta atât de confortabil [sau] public. Toate acestea făceau parte dintr-un fel de nebunie, vârtej de vreme. ”

Drew Barrymore și Jeremy Thomas

Oricât de scurtă fusese căsătoria lui Barrymore cu Green, cel puțin a fost o îmbunătățire a primei căsătorii cu Jeremy Thomas, proprietar de bar. Cuplul s-a căsătorit în 1994, când Drew avea 19 ani, iar Jeremy avea 31 de ani, după o decizie spontană la doar șase săptămâni într-o relație de întâlnire! Căsătoria a durat doar două luni înainte ca Barrymore să solicite divorțul. „Mi-am dat seama de greșeala mea în ziua în care m-am căsătorit cu el”, a spus ea. De-a lungul anilor, Drew Barrymore s-a remarcat cu adevărat demnă de știri pentru diferitele sale chilipiruri de teren În 2019, se pare că a plătit ceva mai mult de 5,5 milioane de dolari pentru o casă de 5.600 de metri pătrați, aproape de malul mării în Hamptons.

Bradley Cooper și Jennifer Esposito

Bradley Cooper și actrița Crash Jennifer Esposito au trăit o căsătorie foarte scurtă care a durat doar patru luni, începând la sfârșitul lunii decembrie 2006. Vorbind cu Howard Stern pentru un interviu săptămânal în 2001, Cooper a spus: „A fost doar ceva care s-a întâmplat. Lucrul bun este că am realizat amândoi. Uneori, îți dai seama de asta. ” În decembrie 2004, Cooper a cumpărat o casă cu trei camere, două toalete, 1.462 mp în Marina Del Rey, California, pentru 1.199 milioane de dolari

Helen Hunt și Hank Azaria

Actrița Twister Helen Hunt și controversatul actor vocal Simpsons Hank Azaria s-au căsătorit în 1999 după o relație de cinci ani. Din păcate, căsătoria lor a fost mai puțin decât atât, iar Hunt și Azaria au divorțat în 2000, după doar 17 luni de a fi soț și soție.

„A trece peste cineva este un proces îndurerat”, a declarat Hank pentru Elle în 2012, vorbind despre cum este durerea unei persoane celebre. „Îți plângi pierderea relației și acest lucru este accelerat doar de„ în afara vederii, în afara minții ”. Dar când ieși afară și îi vezi pe un panou sau pe un televizor sau pe coperta unei reviste, acesta redeschide rana. Este o problemă de înaltă clasă, dar este reală.

Nicolas Cage și Patricia Arquette

Actrița premiată cu Oscar, Patricia Arquette, ar fi fost propusă de legendarul actor Nicholas Cage în aceeași zi în care s-au întâlnit! Ea a spus da, iar cuplul a mers pe culoar în 1995. Vorbește despre dragoste la prima vedere! Din păcate, o relație care a început atât de romantic s-a încheiat la doar cinci ani mai târziu. Divorțul lor a fost finalizat în 2001.