Cupluri celebre de care oamenii nu stiu ca au fost odată căsătorite

Cupluri celebre de care oamenii nu stiu ca au fost odată căsătorite Cupluri celebre de care oamenii nu stiu ca au fost odată căsătorite

Nicolas Cage și Lisa Marie Presley

La scurt timp după despărțirea de Patricia, Nicholas Cage s-a căsătorit pentru a doua oară cu Lisa Marie Presley, fiica muzicianului iconic Elvis Presley. Nici prima ei căsătorie nu a fost! Și când au cerut divorțul, trecuseră doar trei luni de când se căsătoriseră căsătorindu-se în 2002. Se pare că a fost o relație de revenire și amândoi o știau. "Sunt trist în legătură cu acest lucru, dar nu ar fi trebuit să fim căsătoriți în primul rând", a declarat Lisa Marie într-o declarație de atunci. Nicolas Cage a câștigat mai mult de 150 de milioane de dolari din salariile de actorie. Undeva în intervalul 2000 iar în 2007, Nick a început să facă o furie care ar putea face ca sultanul din Brunei să devină roșu. Cumpărăturile sale au inclus 15 case individuale (numărând DOUĂ palate), o insulă privată de 7 milioane de dolari în Bahamas, patru iahturi extravagante, o armată de vehicule fascinante,

 

Brooke Shields și Andre Agassi

Supermodelul Brooke Shields și legenda tenisului Andre Agassi au format un cuplu frumos, dar ceea ce s-a întâmplat în culisele relației lor nu a fost foarte frumos. Cuplul s-a căsătorit în 1997, dar anunțarea separării lor doar doi ani mai târziu a fost o surpriză. Shields a vorbit despre motivul pentru care relația a fost condamnată, dezvăluind că Agassi a fost dependent de metamfetamină la începutul relației lor. În 2007, Agassi a vândut o casă de 10.000 de metri pătrați în Tiburon, California, pentru 20 de milioane de dolari. El și Graf au cumpărat proprietatea pentru 23 de milioane de dolari din 2001. Proprietatea are în plus o casă pentru vizitatori pentru personal, care este de 2.500 de metri pătrați, la fel ca două piscine, trei spa-uri, o cadă cu hidromasaj, o plonjare, un râu și o cascadă de hidroterapie .

„Eu am fost cel care l-am susținut necondiționat când mi-a spus că este chel și că purta haine în cea mai mare parte a vieții sale de adult”, a scris ea în memoriile sale din 2014. „De ce ar fi trebuit să fie altfel?”

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost unul dintre cele mai faimoase cupluri din lume, dar majoritatea oamenilor nu știu că Jolie a fost divorțată (de două ori) înainte să o cunoască pe Pitt. S-a întâlnit cu Jonny Lee Miller, cunoscut mai ales pentru rolul lui Sherlock Holmes în cadrul procedurii CBS Elementary, în 1995, când au jucat împreună în filmul Hackers.

Au legat nodul anul următor, cu Angelina îmbrăcată în pantaloni negri de cauciuc și o cămașă albă cu numele lui Jonny scris pe spate cu sângele ei. Ce ceremonie bizară trebuie să fi fost! „Este soțul tău”, a explicat ea într-un interviu din New York Times în acel an. Ești pe cale să te căsătorești cu el. Poți sacrifica puțin pentru a-l face special. ” Au divorțat în 2000, dar conform unei declarații făcute de Jolie în 2014, sunt „încă prieteni grozavi”.

Doar undeva în intervalul 2001 și 2011, Angelina Jolie a câștigat peste 120 de milioane de dolari doar în rate de plată pentru film. A câștigat 7 milioane de dolari pentru primul film Lara Croft, apoi 12 milioane de dolari pentru al doilea. A câștigat 10 milioane de dolari pentru domnul și doamna Smith, The Good Shepherd și A Mighty Heart. Compensația ei a scăzut la 15 milioane de dolari pentru Wanted, la acel moment 20 de milioane de dolari pentru Salt și 19 milioane de dolari pentru The Tourist.

Jennifer Garner și Scott Foley

Jennifer Garner și Ben Affleck sunt un alt dintre cuplurile preferate de la Hollywood, dar actrița deja divorțase la momentul întâlnirii. Prima ei căsătorie a fost cu foarte frumosul Scott Foley din Scandal. Se întâlniseră pe platoul lui Felicity, s-au căsătorit în octombrie 2000 și s-au despărțit în martie 2003, totul în 4 ani. „Nu am avut o lovitură”, i-a spus mai târziu Jennifer lui Allure. „Este un tip perfect și tocmai am implodat”.

În 2009, Jen și Ben au ars 17,55 milioane de dolari pentru o casă din cartierul Pacific Palisades din Los Angeles. Jennifer a continuat să locuiască în această casă până la sfârșitul anului 2018.