Prezentarea produselor Pamirco

traverse de cale ferata traverse de cale ferata

   Ești în căutarea unor traverse de lemn de o calitate superioară și de o prelucrare excelentă a materialului? Rezistența traverselor îți dă bătăi cap iar firmele pe care le găsești nu inspiră profesionalism?

  Pamirco Mănăștiur este o firmă producătoare de traversă de lemn cu o experiență de peste 15 ani în prelucrarea materialului lemnos, fiind apreciată pentru calitatea cu care își tratează clienții și produsele.

Calitatea unei afaceri de renume

  La fel ca orice altă afacere fie din această industrie fie dintr-un alt domeniu, cu toții începem de undeva de jos și creștem și ne dezvoltăm pe măsura ce investim în noi, în oameni și în produse.

  Pamirco este de peste 15 ani pe piața traverselor de lemn și a înțeles că doar prin muncă și interes reușim să ne ducem drumul mai departe spre succes. Astăzi, firma este recunoscută pentru produsele excelente cu care iese în evidență, atât în țara noastră cât și în Europa.

  Pentru a oferi un transport sigur și de încredere modul de prelucrare a materialului este esențial, din acest motiv noi ținem cont de calitatea cu care se lucrează, atât manual cât și prin aparatură.

  Echipa compusă din cei mai buni specialiști ai acestui domeniu, împreună cu o aparatură modernă de ultimă generație, reușesc să ofere servicii de o calitate superioară pentru fiecare client în parte.

Materiale de calitate – rezultatul produselor de prestigiu

   Produsele cu care ne facem cunoscuți pe piață sunt cele care oferă cele mai multe beneficii clienților noștri. Prelucrarea cât și materialele folosite sunt cele care ne-au adus succesul de-a lungul anilor.

   Materialul exclusiv cu care lucrăm este lemnul. O traversa de lemn are caracteristicile esențiale de a oferi condiții de transport feroviar în deplină siguranță. Materialul lemnos des folosit de către compania noastră este cel de esență tare.(fag & stejar)

   Aceste traverse de lemn fabricate din stejar sunt renumite în Europa cât și în România. Sunt renumite pentru duritatea pe care o dețin, rezistența la uzură și capacitatea impresionantă de îndoire la abur. Este foarte accesibil și ușor de prelucrat cu o aparatură pe măsura.

  În cazul traverselor din fag, durabilitatea este unul dintre cele mai importante proprietăți, sunt ușor de finisat, și cel important rezistă perfect la absorbția umezelii, fiind astfel ideal pentru lucrările exterioare. 

Produse Pamirco – beneficiile de a ne alege

  Pamirco este renumită pentru prelucrarea de traverse de lemn de o înaltă calitate, însă acestea sunt doar un singur produs din pachetul întreg al companiei. 

  În primul rând, firma noastră este specializată pe mai multe tipuri de traverse printre care regăsim : traversele de cale ferată normale, traverse folosite la macazuri și încrucișări, traverse pentru poduri, panouri asamblate cât și cherestea tivită/netivită pentru industria mobilei.

  Indiferent de produsul pentru care optezi, punem accent pe modul de prelucrarea a materialului astfel încât să menținem proprietățile naturale și unice de care dispune.

  Traversele pentru cale ferată sunt specialitatea acestei companii, devenind un brand cunoscut și apreciat datorită lor. Dacă îți dorești să investești într-o echipă profesionistă și specializată în acest domeniu, noi îți oferim produse prelucrate în mod corect și benefic pentru fiecare construcție. 

Traverse de lemn – wooden railway sleepers - totul la cererea clientului

  Traversele de cale ferată sunt în produse în general pentru a se potrivi perfect oricărui tip de ecartament. Iar pentru a oferi durabilitate în plus materialului, le impregnăm într-un creozot de cea mai bună calitate, pentru a oferi rezultatele ideale.

  Cu toate acestea, suntem o echipă accesibilă și rentabilă, din acest motiv, la cererea clienților noștri, putem oricând crea orice fel de element produs din lemn care să intre în construcția căilor ferate. Oferim flexibilitate și posibilitatea de a comanda orice alt produs de lemn necesar traverselor feroviare. 

  Profesionalismul și calitatea cu care ne tratăm produsele, face din firma noastră un mediu căutat de către orice om care pune preț pe siguranță și durabilitate. Suntem experți în alegerea celor mai potrivite materiale cât și în prelucrarea corectă a acestora.

  Dacă îți dorești traverse de lemn care să îți ofere stabilitate, duritate și durabilitate, noi suntem echipa ideală pentru preferințele tale. Producem inclusiv traverse și elemente pentru utilizări diferite în locurile unde sunt necesare prezența unor sarcini de absorbție, vibrații și izolare. 

Produse marca Pamirco- seriozitate și profesionalism