Pamirco - firmă producătoare de traverse lemn

traverse de lemn traverse de lemn

Railway sleepers, așa cum le spune denumirea în engleză, sunt traverse de lemn prelucrate pentru construcția căilor ferate, pentru un transport feroviar în deplină siguranță.

  Dacă ești în căutarea unui furnizor de încredere care să îți ofere produse realizate cu cea mai mare atenție și cu o aparatură modernă de ultimă generație, Pamirco Mănăștiur este specializată în traversele de cale ferată.

 

Traverse de lemn – beneficiile acordate căilor ferate

  Materilul din care sunt confecționate aceste traverse, este destul de important pentru transportul feroviar, din acest motiv, cel mai folosit materil calitativ s-a dovedit a fi lemnul.

  Materialul lemnos dispune de proprietăți naturale și unice care exploatate în mod corect, pot fi îmbunătățite și amplificate. Lemnul de esență tare este renumit pentru rezistența pe care o deține. Fiind un material greu și puternic, distrugerea și ruperea acestuia de diferiți factori inclusiv de greutatea transporturilor este aproape imposibilă.

  Durabilitatea este un alt factor esențial oferit de traversele din lemn. Acest tip de material se luptă constant cu factorii externi care se abat asupra lui și face față la orice schimbare climatică.

  Din acest motiv, traversele de lemn au un timp îndelungat de întrebuințare, iar în momentul deteriorării complete, schimbarea acestuia cu altul nou, este un proces accesibil și simplu de realizat. Pe lângă toate aceste beneficii, lemnul oferă și stabilitate și siguranță transportului feroviarului.

 

Railway sleepers marca Pamirco – beneficiile de a achiziționa de la noi

   Aceste traverse - railway sleepers marca Pamirco sunt recunoscute și apreciate atât în România cât și în Eurpa. Probabil vă întrebați de ce. Spre deosebire de alte companii producătoare, Pamirco se axează pe alegerea unui material potrivit pentru construcția căilor ferate. Potrivit, trage după sine o serie de beneficii multiple ce nu se regăsesc în componența altor materiale. 

  Produsele și serviciile de o calitate superioară sunt cele care fac clienții să revină și să reinvestească. Materialul ales nu este însă soluția profesionalismului, ci și prelucrarea acestuia în mod direct. 

  Această companie pune accent pe fiecare etapă în parte a fabricației, iar acest proces are la bază o serie de oameni experți în tăierea și rindeluirea lemnului cât și o aparatură de ultimă generație.

 

 

 

   A economisi este un procedeu normal în cadrul acestei companii. Folosirea unor traverse de lemn cu o durabilitate impresionantă nu presupune costuri multiple. 

  În momentul deteriorării, procesul de schimbare a lemnului cu altul nou se realizează în mod rapid și ușor, fără a interveni asupra infrastructurii și a schimba și alte elemente , așa cum se întâmplă în cazul altor materiale.

 

Traverse de lemn – succesul unei companii profesioniste

  Traversele din lemn de esență tare sunt un real succes pentru care investesc în produse și servicii de calitate. Prelucrarea materialelor nu este un proces simplu, tocmai de aceea de cele mai multe ori, experiența este cea care face diferența de calitate pe piață.

  Railway sleepers sunt un produs care necesită o atenție sporită pentru a obține un rezultat dorit și benefic construcției căilor ferate. Aceste traverse de lemn sunt concepute pentru orice tip de ecartament pentru a spori utilitatea și flexibilitatea acestora.

 Cu toate acestea, Pamirco poate crea diferite traverse cu anumite întrebuințări importante, iar acest aspect este un alt element care face din echipa noastră un mediu profesionist și de încredere. În spațiile unde se necesită stabilitate, elasticitate sau o absorbție a vibrațiilor, prelucrarea materialului se realizează în funcție de aceste proprietăți.

  Traversele de lemn, fiind specialitatea companiei, pot fi înlocuite cu preferințele clientului care dorește crearea oricărui element din lemn ce va intra în componența căilor ferate.

 

Railway sleepers Pamirco – flexibilitatea produselor și a serviciilor 

  Compania noastră este un pachet întreg de servicii și produse care pune accent pe realizarea fiecărui procedeu în mod corect. Indiferent de produsul dorit, acesta va avea la bază o serie de servicii și procese concepute care să sporească beneficiile naturale ale materialului.

  Aceste traverse de lemn sunt piesele de rezistență a căilor ferate menite să ofere un transport sigur și stabil, motiv pentru care noi ne axam pe prelucrarea materialelor și aducem pe piață doar produse de o calitate superioară, realizate cu experiență și aparatură modernă.

  Așadar, dacă ești în căutarea unui furnizor implicat, profesionist și de încredere în prelucrarea lemnului și în construcția celor mai rezistente traverse, Pamirco este firma care îți poate satisface toate preferințele.