Cum se fabrică traversele de lemn marca Pamirco?

traverse de lemn traverse de lemn

   Continuând tradiția de cherestea din Mănăștiur, Pamirco este astăzi unul dintre cei mai apreciați producători de traverse pentru cale ferată. 

  Wooden railway sleepers, așa cum le spune denumirea în engleză, reprezintă piesa de rezistență din cadrul construcțiilor de căi ferate fiind foarte importante pentru redarea unui transport feroviar în siguranță.

 

 Traverse de lemn Pamirco - ce îi deosebește 

  Industria din România cât și cea internațională se dezvoltă și modernizează constant motiv pentru care traversele de astăzi pot fi concepute din diferite materiale în funcție de fiecare producător pe care le prelucrează. 

  Cu o tradiție și o experiență ce numără peste 16ani de muncă în această industrie, Pamirco excelează în prelucrarea de traverse de lemn oferind cele mai bune produse realizate la o calitate superioară pentru preferințele oricărui client. 

  Spre deosebire de alți furnizori ai acestei industrii, producatorul Pamirco se focusează pe prelucrarea lemnului pentru calitățile naturale pe care le deține, fiind un produs ideal pentru traversele destinate căilor ferate. 

  Un produs care poate face față unei astfel de greutăți oferindu-i stabilitatea de care are nevoie. Experiența vastă, oameni profesioniști, aparatură modernă și materiale alese în cel mai atent detaliu, fac din această firmă un producător deosebit pentru cei ce caută calitate.

 

 Wodeen railway sleepers- cum are loc prelucrarea traverselor? 

    Prelucrarea unei construcții ce deține traverse de lemn are la bază câteva etape prin care materialul lemnos trece fiindu-i îmbunătățite caracteristicile naturale și structura organică. 

 Pamirco sunt specializați și practică prelucrarea traverselor prin 3 etape esențiale : împreunarea lemnului se realizează la un nivel standard de calitate folosind un creozot de aceeași eficiență care se aplică printr-o metodă vid-presiune. 

  Următoarele două etape vizează uscarea artificială care este oferită de o aparatură de ultimă generație ce folosește 6 uscătoare puternice și prompte iar ultima etapă cea de aburire a lemnului se realizează cu ajutorul unui aburitor modern care să ofere rezultate finale calitative. 

   Prelucrarea lemnului eficientă nu este redată doar de etapele alese în mor corect ci și de personalul capabil care reușește să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi. Acolo unde cazul, acest furnizor vă poate oferi în urma unei comenzi, și alte produse confecționate din material lemnos care intră de asemenea în construcția căilor ferate . Oferă diversitate în produse și acceptă preferințe din partea clientului. 

 

Traverse de esența tare - specificul afacerii

 Industria lemnului cu privire la construcția unor traverse de lemn, se focusează pe esențe diferite, cu toate acestea însă cel mai apreciat lemn pentru conceperea căilor ferate s-a dovedit a fi cel de esență tare. 

 În categoria lemnului puternic vom regăsi o listă mai lungă cu diferite tipuri ce pot fi confecționate, pentru cei de la Pamirco, stejarul și fagul reprezintă cele două specii de succes pentru construcția traverselor. Așa cum bine știm, majoritatea produselor calitative îndeplinesc acest statut datorită materialelor folosite, acest aspect se aplică și în cazul traverselor. 

  Lemnul de esența tare îndeplinește cerințele ideale prin care transportul feroviar fie de mărfuri sau persoane, să se realizeze în deplină siguranță. Cele mai apreciate și cunoscute beneficii ale materialului lemnos în aceste construcții sunt rezistența și durabilitatea. 

  Este un produs econom care pe lângă faptul că nu necesită schimbarea acestuia în mod constant și rapid fiind mai durabil decât multe materiale, atunci când se deteriorează lemnul schimbarea acestuia cu unul nou nu presupune și schimbarea întregii infrastructuri așa cum se întâmpla în cazul betonului. 

 

Wooden railway sleepers-o alegere potrivită pentru căile ferate

  Prelucrarea traverselor de lemn pentru construcția căilor ferate este constant un aspect important pentru a asigura crearea unor produse de calitate care vor susține transportul trenurilor. 

  Din acest motiv cei de la Pamirco pun accent pe alegerea unor materiale benefice pentru construcții, pe prelucrarea realizată în mod corect a acestora, prin echipamente moderne cu dotări importante pentru industria lemnului și prin oameni capabili de a presta cele mai bune servicii în materie de traverse. 

 Construcția de căi ferate cu ajutorul materialului lemnos de esență tare este una din cele mai bune opțiuni pentru transportul feroviar oferindu-i caracteristici de interes : stabilitate, rezistență, durabilitate , sustenabilitate, elasticitate și absorbții ale vibrațiilor.

 

Traversele Pamirco sunt un produs care răspunde tuturor necesităților unei construcții de căi ferate, fiind cel mai adaptabil la rezistență și durabilitate.