Pozitii sexuale de testat cu amanta,sotia,vecina,colega de munca

Uniunea Albinei

Femeia se aseaza pe penisul partenerului, care sta asezat cu picioarele intinse, desfacute. Femeia, sprijinindu-se pe maini si pe picioare, face miscari verticale de du-te vino. Barbatul insoteste aceasta miscare ridicand femeia de fese sau de coapse.

Varianta: Barbatul poate sta cu spatele sprijinit de perete. Femeia poate ingenunchea in loc sa se aseze pentru a se apleca mai usor in fata si pentru a schimba unghiul de penetrare a vaginului.

Avantaje:

Femeia controleaza mai bine adancimea penetrarii decat in celelalte pozitii cu penetrare pe la spate. Peretii frontali ai vaginului si punctul G sunt bine stimulati.

Barbatul, care se afla intr-o pozitie pasiva, poate mangaia indelung sanii si clitorisul partenerei.

Dezavantaje:

Pozitie obositoare pentru barbat in absenta unui punct de sprijin.

Uniunea vulturului

Cei doi parteneri, lungiti intr-o parte, isi inlantuie bratele si picioarele, femeia cuprinzand talia barbatului intre coapsele ei. Barbatul isi indoaie usor picioarele pentru a facilita penetrarea.

Avantaje:

  • pozitie foarte intima si care ofera un contact maxim intre cei doi parteneri. O adanca penetrare daca barbatul isi indoaie suficient de mult coapsele intre coapsele partenerei sale.

Dezavantaje:

Amplitudine limitata a miscarii.

Pozitia Perfectei Alinieri

Femeia se intinde deasupra barbatului, cu picioarele desfacute pentru a facilita penetrarea. Dupa ce penisul a intrat in vagin, ea isi strange picioarele astfel ca trupurile celor doi parteneri se suprapun intr-o aliniere perfecta. Femeia poate incepe stimularea frecandu-si corpul lateral si orizontal de corpul partenerului.

Avantaje:

  • pozitie foarte intima si care ofera un contact maxim intre cei doi parteneri. Peretii vaginali, care se strang in jurul membrului, produc senzatii mai intense. Este o pozitie recomandata in tantra.

Dezavantaje:

Adancime a penetrarii si amplitudine a miscarii limitate.

Uniunea Amantilor

Cei doi parteneri stau in picioare, fata in fata. Barbatul isi freaca penisul de vulva partenerei. Dupa cateva minute de frecare, vulca se va deschide in mod firesc pentru a permite o penetrare superficiala. Daca femeia este mai scunda decat barbatul, ea se va putea inalta pe tocuri ascutite sau punandu-si cate o carte groasa (de telefon, de exemplu) sub fiecare picior.

Avantaje:

  • pozitie practica care se poate realiza oricand si oriunde, in orice situatie.
  • buna stimulare a clitorisului si a glandului.

Dezavantaje:

  • penetrare superficiala. Pozitie greu de realizat daca cei doi parteneri sunt de inaltimi diferite.