5 jucarii sexuale de incercat singur sau cu partenerul

5 jucarii sexuale de incercat singur sau cu partenerul 5 jucarii sexuale de incercat singur sau cu partenerul

Initierea in lumea jucariilor sexuale poate fi complicata datorita numarului mare de produse si accesorii care exista. De aceea, am descoperit cateva jucarii sexuale distractive, originale si foarte senzuale, pentru a va bucura mai mult de viata sexuala. Indrazniti!

 

In zilele noastre, nu este ciudat ca cineva cauta suplimente pentru a-si spori viata sexuala. Cu toate acestea, datorita acestei mari varietati, uneori este greu pentru noi sa gasim sau sa decidem care sunt cele mai potrivite.

 

5 jucarii sexuale de incercat singur sau cu partenerul

Cu toate acestea, pentru a nu va pierde in universul enorm al jucariilor, am analizat in detaliu cinci dintre cele populare jucarii sexuale ale momentului.Vibratoare pentru cupluri, lubrifianti, masaje stimulatoare … Care dintre aceste optiuni preferati?

 

1. Vibe duo, placere pentru doi

Duo Vibe este o jucarie originala perfecta pentru a adauga o componenta mai erotica relatiilor voastre. Poate fi folosit ca un vibrator pentru femeie si ca un masturbator pentru barbat, fiind placut ca penetrare anala si vaginala. Este foarte usor de utilizat si are mai multe niveluri de putere, care pot fi activate pentru ambele parti sau separat.

 

2. O jucarie pentru a va juca chiar si la distanta

Lush Bullet este ideal pentru a va bucura singur si, mai presus de toate, ca un cuplu. Este un glont vibrator controlat de o aplicatie care permite utilizarea sa la distanta, astfel incat sa aveti jucaria si partenerul dvs., aplicatia poate duce la situatii cat mai distractive si mai placute.

 

3. O jucarie perfecta pentru clitoris

Am inceput cu O Venus, o jucarie ideala pentru orice femeie care cauta o noua modalitate de a stimula clitorisul. Cele trei „degete” servesc la stimularea directa si indirecta, rezultand un masaj stimulator foarte placut.

 

4. Un diamant in patul tau

Cand vedeti Diamond Twenty One, credeti este ca este o jucarie sexuala. Acest gadget discret si elegant, este un vibrator extern potrivit pentru toate tipurile de femei si destinat sa stimuleze toate partile erogene externe, in special clitorisul.

 

5. Gladiator, mai multa stimulare in cuplu

O alta jucarie potrivita pentru cuplurile care doresc sa experimenteze. In acest caz, este un produs exclusiv de folosit ca cuplu. O parte este plasata pe penis odata ridicat, iar cealalta stimuleaza simultan punctul G si clitorisul. Nu suna rau, nu? Apoi adaugati o comanda la distanta in ecuatie. Si un ultim lucru: este recomandat sa-l utilizati atunci cand ea este deasupra pentru a creste placerea.