5 activități distractive de încercat

Este sigur să spunem că majoritatea dintre noi petrec mult prea mult timp cu dispozitive digitale. Suntem în mod constant conectați la telefoanele, laptopurile, tabletele și televizoarele noastre și, uneori, este prea mult. Prea mult timp pe ecran poate cauza probleme cu somnul, scăderea productivității și dureri de cap. Dacă doriți să reduceți timpul petrecut pe ecran, iată cinci activități creative de încercat.

Faceți meșteșuguri

Ține-ți mâinile ocupate cu pictură, schiță, croșetat, tricotat sau brățări de prietenie. Proiectele de artizanat sunt cu adevărat meditative și sunt o modalitate excelentă de a încetini.

A scrie scrisori

Nu există nimic ca o scrisoare scrisă de mână și, din păcate, este o artă pe moarte. Nu aveți nevoie de o ocazie pentru a face o felicitare, puteți oricând să faceți un card „doar pentru că” sau „ma gândesc la tine”.

Proiecte de îmbunătățire a locuințelor

Folosiți-vă timpul pentru a aborda proiectele de îmbunătățire a locuinței pe care ați vrut să le faceți. Ungeți-vă mobilierul din lemn, agățați poze, începeți o grădină cu ierburi - pariem că există o mulțime de lucruri în jurul casei dvs. care ar putea avea nevoie de unele îmbunătățiri.

Citiți cărți de masă de cafea

Ți-ai făcut timp să te uiți la cărțile tale pentru măsuța de cafea? Deși acestea pot arăta frumos pe masa ta, poți găsi inspirație și răsfoi prin fotografii frumoase.

Curățați-vă dulapul

Pregătește-te de vară curățindu-ți dulapul. Mutați piesele de vară în partea din față a dulapului și piesele de iarnă în spate.